cosmetic news 2016

 

Vest za sve kremašice u regionu je da će se 23. Međunarodni sajam kozmetike i wellnessa „COSMETIC NEWS“ održati u subotu 16. i nedelju 17. aprila 2016. u Sportsko kongresnom centru Opatija u Hrvatskoj. Ukoliko ste na Balkanu i bavite se bilo kojom delatnošću vezanom za lepotu i kozmetiku, ovo je događaj koji nećete želeti da propustite.

Posebna pogodnost  je to što na 23. sajmu Cosmetic News-a ulaz beslplatan, a takođe je i BESPLATNO prisustvovanje predavanjima na stručnom seminaru, tj. nema kotizacije za seminar. Kako organizatori sajma kažu: “…usvajanje novih znanja i veština osnovni je preduslov svakog profesionalnog uspeha.”

U toku sajma, održaće se i četiri takmičenja:

  • takmičenje u šminkanju,
  • u nail artu u četiri kategorije (flat i 3D dizajn, frenč i manikir na tipsama),
  • u oblikovanju ekstenzija na trepavicama i
  • u šećernoj depilaciji.

Kremašica je prisustvovala tretmanima depilacije šećernom pastom, pa i pokušala sama da se oproba u toj avanturi. Mogu vam reći, za taj poduhvat je potrebno ozbiljno umeće i iskustvo. Srećom, ovog aprila u Opatiji najveštije kozmetičarke u depilaciji šećernom pastom biće i nagrađene.

trepavice

 

Sve više popularno nadograđivanje trepavica, pa se ovaj trend preneo i na program sajmova kozmetike. Zanimljivo je i to što je zadata tema na takmičenjima u šminkanju i manikiranju. Na oba ova takmičenja ove godine će inspiracija biti poznata meksička slikarka Frida Kalo. Dakle, u igri je i potencijalni cosplay, vrlo trendi!

FRIDA

 

Na sajmu kozmetike u Cosmetic News u Opatiji biće još mnogo zanimljivih događaja u vidu radionica i seminara, a tačnu satnicu predavanja i sve ostale važne informacije pronaći ćete na matičnoj veb stanici cosmetic-news.com.hr  ili na njihovoj fejsbuk stranici.

sajam kozmetike