dodir pariza 25.

25. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja Dodir Pariza biće održan 7. i 8. marta 2015. godine na Beogradskom sajmu u Hali 2 sa radnim vremenom od 10 do 20 časova.

Svim ljubiteljima kozmetike, ulepšavanja, nege i fitnesa, koji budu u prilici da se nađu u Beogradu na Dan žena, preporučujemo obilazak prolećnog sajma kozmetike koji već odavno ima epitet međunarodnog događaja. Na 3000 kvadratnih metara i sa 180 izlagača iz svih industrija u službi lepote i nege, sigurno možete doći do interesantnog komada šminke, probnog tretmana ili saveta stručnjaka. Biće interesantno kao i svake godine.

dodir pariza 2014

Na sajmu možete naći: profesionalnu kozmetiku, kozmetiku za negu kose, gelove i akril za nadogradnju noktiju i nail art, solarijume, aparate najnovije generacije i još mnogo toga. Mnoge firme će upravo na sajmu predstaviti novitete, organizovati promocije svojih proizvoda i demonstracije metoda rada. Uz neizostavne sajamske popuste i bogatu ponudu sigurni smo da sa sajma nećete otići razočarani i praznih ruku. Ako su vam uz proizvode potrebni i saveti stručnjaka, nemojte oklevati da potražite stručno mišljenje i pomoć. Toliki broj profesionalca, doktora i kozmetologa u službi očuvanja lepote na jednom mestu možete naći samo 2 puta godišnje, na sajmu kozmetike Dodir Pariza. Ukoliko na sajam ne dolazite u potrazi za proizvodima, već u potrazi za novim saznanjima, posetite kongresna predavanja i radionice gde će vas ove godine dočekati i dva specijalna gosta iz Italije.

Cena ulaznice za 25. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike, fitnessa i zdravlja iznosi 350,00 dinara po danu. Učenici i studenti škola za negu lepote ulaz plaćaju 200,00 dinara po danu. Ulaznice možete da kupite na blagajni na ulazu u Halu 2.

izlozba dodir pariza

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.