Kozmetičskin-care-essentials-headerka marka Artistry proizvedena je od strane kompanije pod imenom Access Business Group, a reklamira se putem direktne prodaje i kroz tzv. multi-level marketinšku kompaniju Quixtar u severnoj Americi i Amway u više od 90 zemalja širom sveta. U njenoj ponudi su proizvodi preparativne i dekorativne ili bojene kozmetike. Access, Quixtar i Amway su deo Alticor grupe kompanija. Sudeći po nezavisnom Euromonitor International, poznatom istraživaču i izdavaču tržišnih izveštaja, Artistry se kotira kao prestižna kozmetička marka koja je u samom vrhu sa  prve četiri firme po prodaji kozmetike, kao što su Clinique, Estée Lauder, Lancôme i Chanel. Artistry je jedina marka kozmetike i šminke koja se plasira direktnom prodajom, a svrstana je u ovu „prestige“ kategoriju.

Artistry je izašla prvi put na tržište 1968, kao linija proizvoda za negu kože, i to pod brendom Nutrilite. Još od tada se nastavlja sa Nutrilite istraživanjima i tehnologijom, uključujući i razvijanje patentiranih Nutrilite ekstrakata koji se organski uzgajaju. U Nutrilite brend spadaju minerali, vitamini i dijetetski suplementi koji su plod rada Dr. Carl F. Rehnborg-a od 1934.

Do 2000. godine, u ponudi Artistry kozmetike, nalazi se preko 400 proizvoda.
2005. godine ogranci Quixtar i Amway, uvode pored Artistry kozmetike još dve sada veoma poznate i popularne marke proizvoda NAO Cosmetics i Eddie Funkhouser. Ove grupe proizvoda, namenjene su pretežno mlađoj populaciji. U maju 2007. Artistry Cosmetics postaje oficijelni sponzor kozmetike i proizvoda za negu kože za sve Skate Canada događaje i nacionalni tim Kanade u tom popularnom klizačkom prvenstvu.  2008. godine glumica Sandra Bullock postaje zaštitno lice za kremu Artistry Creme LuXury. Artistry Essentials linija proizvoda za negu kože, 2007. dobija AmeriStar’s nagradu u takmičenju za najbolje pakovanje u kategoriji proizvoda za zdravlje i lepotu (Health & Beauty Aids).

ARTISTRY_True_Science_True_BeautyKrema Artistry Créme Luxury (poznata i po nazivu Créme L/X) osvojila je nagradu u Skin Care Prestige kategoriji na Međunarodnoj dodeli nagrada za dizajn pakovanja – International Package Design Awards (IPDA) u 2008., a nominovana je i kao finalist u kategoriji Best New Skincare Product of the Year (najbolji novi proizvod za negu kože u ovoj godini) u britanskim 2009 UK Beauty Awards.
A da se mi ne bismo više zamlaćivali kliktanjem po Wikipediji, evo nekoga ko više toga da nam kaže o Artistry-ju i kozmetici uopšte – gospođa Luledzija Ljiljana Anja, profesionalni šminker i prodavac Artistry kozmetike po celoj Srbiji. Ona već godinama koristi Artistry kozmetiku i šminku i najbolja je osoba za razgovor na ovu temu. Ako ste iz Novog Sada, imate sreće, jer ona u ovom gradu radi i ima svoj mali kozmetički salon.

Evo šta ona kaže:
„Na osnovu svog rada kao trenera i savetnika Artistry kozmetike, pokušat ću vam preneti informacije o ovoj kozmetici na najbolji mogući način i predstaviti je u njenom najboljem svetlu. Već dugo radim kao šminker i kozmetičar, a za sve tretmane za negu lica i šminkanje, koristim ovu kozmetiku. Isprobala sam je prvobitno na sebi i svojoj koži, sto smatram da je najvažnije, pa mogu pričati iz ličnog iskustva.

ARTISTRY je među četiri najprodavanije marke za negu kođe na svetu, na njoj radi tim do 500 znanstvenika i dermatologa. Svoje predstavništvo ima u preko 90 država sveta, a što je možda za Srbiju i najvažnije – svaki proizvod je isto proizveden, bez obzira da li ga kupujete u Nemačkoj, Kini, Americi, Rusiji ili u kod nas.

sminka_tekst_artistryKreme_artistry

Postoji preko 35 godina u svetu, a evo, srećom, imamo mogućnost da se može naći  i u Srbiji. Prva je na beloj listi proizvođača, što je mene oduševilo, jer ne vrši strašne eksperimente na živim bićima i jadnim životinjama, kao mnoge druge kozmetičke kuće. Posto je ova kozmetika biljnog porekla, proizvođač prati nastanak proizvoda od samog početka, odnosno od samog sađenja biljke bez herbicida i pesticida, pa do izlaska gotovog proizvoda na tržište. Ne sadrži alkohol i jake hemikalije, pa je veoma je pogodna i za žene sa osetljivom kožom za koje je zaista teško naći odgovarajuću kozmetiku, naročito pudere.

 

sandrabullock_060706Ova kozmetika ima i preparativu i dekorativu. Kao šminker, oduševljena sam njihovom šminkom koja je pogodna za sve vrste šminkanja, pa čak i modne revije. Zanimljivo je da se Artistry šminka može i svakodnevno nositi jer ne zatvara pore, a koža može normalno da diše. Preparativna kozmetika je podeljena je na kolekcije po tipovima kože. Pored toga, postoje kolekcije za mladalačku i zrelu kožu. Ova kozmetiku već dugo godina koristi Tina Turner, a od skoro i Sandra Bulock. Takođe, ovom šminkom se već godinama šminkaju devojke kose se takmiče u izboru za Miss sveta.

Ukoliko vas zanima bilo šta u vezi Artistry, ali i druge kozmetike, u vezi šminkanja, nege kože i slično, moćićete postavljati pitanja u vezi svega što vas zanima, izneti neki svoj problem, itd. Potrudit ću se da vam odgovorim i pomognem svakoj ženi da otkrije svoju individualnu lepotu.“

 

Evo kako to može da izgleda uspomoć Artistry dekorative

 

SenkeArtistry SenkeArtistry2

Zato slobodno postavite pitanja  u vezi Artistry kozmetike. Šminkerka Ljiljana će vam odgovoriti na sva pitanja.

Možete je kontaktirati na njenu email adresu: [email protected]

ili na broj telefona: 065/624-51-62

Galerija sa slikama manekenki sa domaće revije šminkane sa Artistry.