NIVEA.rs_naslovnaEvo ga i zvaničan Nivea sajt na srpskom jeziku. Dugo smo ga isčekivale. 21.12.2009. godine je i zvanično pušten u rad na domenu www.nivea.rs. Sajt je naravno u karakterističnim Nivea bojama i po organizaciji je veoma sličan stranim Nivea sajtovima. Sada je i naša zemlja uvrštena na globalnom sajtu www.nivea.com pored svih ostalih evropskih zemalja. Naše tržište je ovaj sajt zasluživalo i ranije, ali nikad nije kasno. Sajt je veoma bogatog sadržaja. Na njemu možete videti informacije o Nivea proizvodima prisutnim na našem tržištu, njihovoj pravilnoj upotrebi, inovacijama, procesu istraživanja i razvoja proizvoda. Možete učestvovati u promocijama i možete se pretplatiti na NIVEA bilten, pa da tako budete obavešteni o novim proizvodima i promocijama. Na sajtu imate odvojeni deo o istoriji NIVEA brenda o kojoj je Kremašica već pisala u članku Istorija kozmetike. Možete pronaći savete za oblikovanje frizura, predloge frizura, magazin koji obrađuje interesantne teme, kutak za tinejdžere i mnoge druge zanimljivosti.

Sajt je namenjen i muškoj i ženskoj populaciji, tako da i muškarci mogu naći informacije o omiljenim proizvodima. Ja sam igrala online igru na njihovom sajtu u kojoj trebate da hvatate NIVEA  proizvode koji padaju sa neba kao pahuljice. Bilo je zabavno. :D

U nastavku teksta pogledajte šta oni kažu u zvaničnom saopštenju:


Sajt vas može na interesantan način provesti kroz istoriju ovog brenda, kao i istoriju njegovog oglašavanja. Sigurno je da ćete uživati u nekoj od vođenih tura koju odaberet, a ukoliko peferirate možete i samostalno krstariti kroz ovu istoriju punu zanimljivog sadržaja. Otkrićete mnogo toga – na primer, sigurno niste znali da je prva NIVEA krema kreirana pre brodoloma Titanika?! Možete videti kako se NIVEA reklamirala na Tajlandu 1984. godine ili na Trinidadu i Tobagu 1977. Možete saznati ko su NIVEA dečaci i devojčice iz 1924. godine ili da su najveći hit na plažama 1925. bile gigantske plutajuće tube NIVEA Creme. Sigurno niste znali da je TV reklama pod nazivom “Oči u oči” 1993. dobila nagradu za najbolji poljubac u reklami?!

NIVEA.rs_hair-advice

Ukoliko ste pobornik besprekorno stilizovane frizure, NIVEA svet nege i oblikovanja kose na sajtu www.NIVEA.rs nudi više od informacija o proizvodima i njihovoj pravilnoj upotrebi. Tako na primer, možete pročitati savete Sally Brooks, višestruko nagrađivane stilistkinje koja brine o izgledu ikona stila poput Siene Miler i Agnes Din, otkriti kako da neki od stilova koji su trenutno aktuelni postignete kod kuće (možda otkrijete i pravu frizuru za novogodišnju noć), pa čak i skinuti screen saver koji će vam davati komplimente.

S druge strane, NIVEA Visage Young girls je kutak osmišljen za sve mlade devojke koje grade svoj stil i žele da saznaju koji proizvodi najviše odgovaraju njihovom tipu kože ili kako da se našminkaju. Nikako ne treba propustiti Young Girl kreator, gde mlade devojke mogu da naprave svoj lični avatar i da postave ga u galeriju, podele sa svojim prijateljima ili skinu za svoj Facebook profil.

Na sajtu takođe postoji i magazin, koji obrađuje različite teme, a ažurira se svakog meseca. Neke od tema su: idealan doručak za aktivnog muškarca, kako vežbati napolju kada je hladno, saveti za ekološki način života, kako da kažete zbogom zimskoj depresiji ili kako da kreirate spa u svojoj kući. U magazinu će uživati i žene i muškarci.


NIVEA.rs_hair-specialNIVEA.rs_proizvodi

Za one koji vole igrice, sada ih mogu ih igrati i on-line na www.nivea.rs i takmičiti se za najbolji score ili ih skinuti kako bi ih igrali i off line.

Za brend NIVEA lepota je više od jednog ideala. Ona je u svima nama i između nas. Lepota je individualna, bogata i divna poput samog života. Pozivamo vas da otkrijete NIVEA on-line svet i podelite sa nama vašu viziju lepote. Ko zna – možda vas očekuje i neka zanimljiva nagrada?