nis-sajamDrage Kremašice, veliko nam je zadovoljstvo da predstavimo još jedan sajam kozmetike u našoj zemlji. Izuzetno je potrebno imati više ovakvih događaja, a da su oni delokalolizovani iz samog Beograda. Samim tim se pruža šansa i ljudima iz mesta udaljenijih od prestonice da posete manifestacije ovakvog tipa.  Ovoga puta, u gradu Nišu, City marketing centar organizuje prvi sajam kozmetike i zdravlja. Pogledajte šta oni kažu i posetite njihov zvaničan sajt. www.sajamkozmetike-nis.rs

Niš je grad u kojem živimo i radimo. Za mnoge to možda i nije dovoljan razlog da bi ga voleli, potrebno je nešto više od toga. Treba mu udahnuti dušu, treba ga oživeti.

Svako vreme ima svoju specifičnost, a ovo današnje traži više od pređašnjeg. Ovo je doba informacija i mi jednostavno moramo da mu se prilagodimo. Da bismo naš grad podigli za još jedan stepenik, nakon uspešnog sajma automobila i dečjeg festivala, pokrenuli smo i organizaciju prvog Sajma kozmetike i zdravlja u Nišu ” LEPŠE LICE NIŠA” , 8. i 9. maja 2010. godine u Galeriji Srbija pod pokroviteljstvom Grada Niša.

Ova manifestacija namenjena je pre svega damama, ali i svima onima koji se profesionalno bave negom i lepotom. Predstavljanje novih linija, proizvoda, metoda i tretmana deo su tradicije na svim sajmovima kozmetike.

I da podsetim, sajam kozmetike u BG-u je sledećeg vikenda, 24. i 25. aprila. Pogledajte na linku.

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

2 komentara na “Sajam kozmetike i zdravlja u Nišu”

  1. Nail Selection Srbija - Sve pohvale organizatoru i domačim učesnicima sajma! Izlagači su se potrudili, poseta sajma je bila dosta velika. Možemo reči, da je drugi sajam kozmetike u Nišu potpuno uspeo! Čestitke svima, tako posetiocima, izlagačima i organizatoru.
    • Ana - Zahvaljujem se Nail Selection-u na lepim rečima za sajam "Lepše lice Niša"! Mi kao organizatori ćemo se potruditi da ubuduće bude još bolje i radićemo na tome da naši izlagači budu još zadovoljniji! Srdačan pozdrav!

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.