nije-lako1Aura, domaći proizvodač šminke u saradnji sa časopisom Blic žena, organizuje šminkanje maturanata, pa ako ste maturant bilo koje srednje škole i ako je vaš razred napravio neko dobro delo u školskoj 2009/2010 godini, javite se na mail [email protected] ili pismom na adresu Kraljice Marije 1, 11000 Beograd. Napišite šta ste to uradili, obezbedite merodavnog pojedinca ili instituciju da to potvrde i ekipa Aure dolazi u vaše mesto i tu gde ćete proslaviti maturu, neposredno pre zabave šminka maturantkinje. Sve devojke dobijaju besplatno šminkanje a svi muškarci dobijaju poklone od Aure i Blic žene.

Zatim će se ova ekipa pridružiti maturantskom slavlju gde će ovekovečiti maturante u slici i predstaviti u  Blic ženi. Kremašica podržava ovakve akcije, pa maturanti, javite se!

aura-nijelako

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.