top-saloni-logoEvo jedne domaće vesti koja me je baš obradovala, jer sam redovan posetilac sajma kozmetike.

U okviru manifestacije „Magic & nails” biće održano i takmičenje salona pod nazivom „Top saloni”. Saloni će se predstavljati revijom svojih modela na zadatu temu koja će im biti najavljena mesec dana pre takmičenja. O temi će biti obavešteni samo saloni koji prijave učešće do roka koji je naznačen u prijavi. Biće ocenjivani frizura, nokti i make-up svakog salona, a pravilo je da svi modeli imaju iste garderobu zbog mogućnosti udruživanja salona. Pored oformljenog žirija koji će činiti urednici ženskih novina i emisija i druga poznata lica, u glasanje će biti uključena i publika putem SMS poruka.

Nagrada za pobednika u kategoriji Top saloni:

  1. oprema za salon u protivvrednosti od 500€
  2. medijska promocija koja uključuje:

    * 4 priloga u emisiji Kozmo kozmetika,
    * oglas veličine 1/1 strana u časopisu Atelier nails.

Salon koji osvoji prvu nagradu pored medijske promocije, dobiće i pehar i diplomu.

Pobednici će biti medijski promovisani kroz emisiju Kozmo kozmetika, časopis Atelier nails, časopis Kozmo kozmetika, televizijske, radijske i štampane medije koji prate sajam i kongres kozmetike, kroz izveštaje sa sajma.

Rok za slanje prijava i uplatu kotizacije je 30. 09. 2010. godine.

Da prijavite svoj salon za takmičenje salona „Top saloni“ kliknite OVDE. Broj mesta je ograničen!

Ako se ne takmičite ili ne možete da stignete na sajam ovog oktobra, Kremašica će vas izvestiti o pobedniku blagovremeno.

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.