frizerijada-logoTakmičenje za titulu najboljeg frizera Balkana pod nazivom „FRIZERIJADA – izbor najboljeg frizera na Balkanu” održaće se 16. i 17. oktobra u sklopu Sajma kozmetike, nege kose, solarijuma, opreme, wellness-a, spa i nege kose „Dodir Pariza” na Beogradskom sajmu u hali 2. Frizeri će se takmičiti u kategoriji moderno šišanje. Ukoliko ste ambiciozni i verujete u svoju umešnost, kreirajte svoju kolekciju i dozvolite da vam pomognemo da postanete najpoznatiji frizer na Balkanu.

Svi zainteresovani prvo moraju da popune online prijavu, a zatim prijavu i fotografije modela, pre i posle šišanja, u rezoluciji 300 dpi, kao i dokaz o uplati kotizacije u visini od 20€ u dinarskoj protivvrednosti, mogu da pošalju do 15. 09. 2010. na e-mail [email protected] ili na adresu Eco Design Studio Group, Dobračina 50/III, 11000 Beograd, sa naznakom za frizerijadu (svi podaci neophodni za uplatu se nalaze u obrascu prijave).

Žiri, sastavljen od profesionalnih frizerskih kuća koje učestvuju na sajmu, javno bira 10 takmičara koji ulaze u veliko finale. Učesnici žirija u emisiji KOZMO KOZMETIKA, kao i u svim televizijskim, radijskim i štampanim medijima koji prate sajam i kongres kozmetike, imenuju svog favorita i glasaju za njega uz obrazloženje zašto su svoj glas dali njemu. Svojim favoritima učesnici žirija poklanjaju proizvode iz svog prodajnog asortimana i imaju mogućnost da brendiraju takmičara, modela i takmičarsko mesto na bini.

Pravila takmičenja:

1. Desetoro takmičara koji uđu u veliko finale biće podeljeni u 2 grupe;
2. Prvih 5 takmičara iz jedne grupe takmičiće se istovremeno na velikoj bini i to prvog dana sajma 16. 10. 2010. godine.Takmičenje traje 60 minuta u disciplini moderno šišanje, a svi posetioci sajma biće uključeni u takmičenje tako što će moći da glasaju putem sms-a za troje najboljih iz prve grupe;
3. 5 takmičara iz druge grupe takmičiće se istovremeno na velikoj bini i to drugog dana sajma 17. 10. 2010. godine. Takmičenje traje 60 minuta u disciplini moderno šišanje, a svi posetioci sajma biće uključeni u takmičenje tako što će moći da glasaju putem sms-a za troje najboljih iz druge grupe;
4. Od šestoro najboljih iz prve i druge grupe proglasiće se konačni pobednik na osnovu sakupljenih sms glasova. Proglašenje pobednika će biti 17. 10. 2010. godine u 17h.
Pobednik dobija vrednu novčanu nagradu koja se isplaćuje iz nagradnog fonda.

Radovi svih učesnika biće izloženi na panoima oba dana sajma, kako bi se javnost i posetioci što bolje upoznali sa njima i odabrali svoje favorite.

Takmičenje će pratiti mnogobrojni televizijski, radijski i štampani mediji koji prate sajam i kongres kozmetike, a koji će biti pozicionirani u blizini frizerskih štandova i velike bine.

Pre i posle takmičenja biće održane revije frizerskih učesnika sajma iz čijih kuća je izabran žiri. Ove frizerske kuće dobiće gratis promociju u trajanju od 50 minuta, na velikoj bini, gde svi posetioci sajma mogu da se upoznaju sa novim tehnikama šišanja, bojenja, nadogradnje kose…

Podsećamo Vas da svi zainteresovani prvo moraju da popune online prijavu, a zatim prijave i fotografije pre i posle šišanja, pošalju do 15. 09. 2010. na naš e-mail [email protected] ili na adresu Eco Design studio group, Dobračina 50/III, 11000 Beograd.