fergie outspoken intensePosle ogromnog uspeha koji je Fergie postigla sa parfemom Outspoken za koji je dobila i nagradu u kategoriji celebrity parfema prestižne fondacija FiFi, ove godine je predstavila i njen drugi parfem u saradnji sa Avonom, Outspoken Intense. Prethodnih godina smo vam pisali o FiFi nagradama za parfeme i te tekstove možete videti ovde i ovde.

Outpoken Intense objedinjuje primamljive note sočne borovnice, egzotičnog starfruit-a, slatkog kumkuata, bujne ljubičaste pasiflore, gardenije i cveta pomorandže. Bazu čine senzualni mošusi, beli ćilibar i plavi kedar.

Fergie kojoj je ovo umetničko ime, inače se zove Stacy Ann Ferguson, poznata kao ženski vokal hip hop grupe The Black Eyed Peas, želela je da dočara njenim fanovima iskustvo, ushićenje i nalet uzbuđenja na nastupima kroz parfem Outspoken Intense.

„Nama ženama je izuzetno važno da ostanemo dosledne sebi i svojim uverenjima, ne samo da kažemo ono što mislimo, već i da zauzmemo centralno mesto i preuzmemo kontrolu“, kaže Fergie.

“Neverovatno sam se zabavljala dok smo razvijali i lansirali moj prvi miris za Avon i zbog toga sam u svoj drugi miris želela da dodam malo više oštrine. Outspoken Intense je provokativna kombinacija seksi samopouzdanja i smele ženstvenosti koja najbolje opisuje uzbuđenje koje osećate kada ste na sceni. Taj osećaj pun neverovatnog naboja je jednostavno neponovljiv.“, dodala je Fergie.fergie parfem outspoken intense

Pogledajte kako je snimana reklama za Avon Outspoken Intense parfem i kako na kraju izgleda reklama. Fergie je potpuno energična i seksi, parfem sam omirisala i mislim da odlično dočarava upravu tu njenu energiju. Već sada je parfem dostupan u Avonovim brošurama na našem tržištu u bočici od 50ml.

[youtube _UQ4bgz-wEw]

 

[youtube smd4qj-MYco]

 

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Trackbacks/Pingbacks

  1. Avon OUTSPOKEN Intense by Fergie Eau de Parfum Spray | Kremašica

    […] je nova verzija mirisa Outspoken koja bi, sudeći po nazivu, trebala da bude nešto intenzivnija i energičnija. Ja nisam do sada […]

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.