Beauty&Hair EXPO ZAGREB od 10. do 12. marta 2023. ponovo okuplja regionalne predvodnike beauty industrije. Vodeći tematski događaj u zemlji i okruženju pozicionirao se kao međunarodna platforma za kozmetičku i hairstyle industriju. Trodnevni beauty događaj okupiće renomirane domaće i inostrane brandove i izlagače iz sveta lepote i zdravlja vodećih u svojim područjima. Posvećen je različitim segmentima industrije lepote: make up-u, frizeraj, nail dizajnu, aparaturnoj i preparativnoj kozmetici, dermatologiji, modnim dodacima…

Beauty&Hair Expo 2023 namenjen je jednako profesionalcima, koji u B2B susretima ostvaruju neposredne kontakte, te prezentuju svoje najnovije proizvode i usluge, kao i širokoj publici kojoj se pruža bogata ponuda na jednom mestu ove vrlo dinamične i propularizovane industrije.
Italijansko hrvatska gospodarska komora u saradnji sa Hrvatskom udrugom estetske medicine i Tutela medici estetici Italia, a uz potporu World council of Preventive Medicine, Regenerative Medicine and Anti-Aging medicine te Zagrebačkog Velesajma, 10. marta će organizovati 4. Hrvatski kongres estetske medicine s međunarodnim učesnicima.

Kongres će okupiti veliki broj domaćih i inostranih naučnika i lekara iz nekoliko zemalja. Uz osvrte na novine iz područja estetske medicine na Kongresu će raspravljati o dijagnostičkim i terapeutskim pristupima u tretmanima.
Najavljujemo i međunarodno brijačko takmičenje Hrvatske u barberingu – Barber Battle Croatia 2023. Ičesnici će se takmičiti u četiri različite kategorije: Freestyle haircut, Fast Fade, Ladies Barber i Classic cut. U žiriju će sedeti renomirani barberi Volodimir Kendra, Jaroslav Vachata i Robert Kellner.

Barber Battle Croatia 2023

Očekuje vas i 2. Beauty&Business konferencija koju organizujemo u saradnji sa platformom Woman in Adria i Udrugom Glas poduzetnika te već tradicionalna takmičenja učenika strukovnih škola u friziranju, make up-u i nail dizajnu.
Modna agencija Crostars i direkcija Kraljica Hrvatske održaće za vreme sajma modnu reviju koju će nositi dosadašnje Kraljice Hrvatske i finalistkinje Kraljice Zagreba i Kraljice Hrvatske. Dodatak modnoj reviji biće kratka debata/predavanje o pravima žena i zaštiti ljudskih prava. Modnu reviju održaće i Škola za modu i dizajn.

Doživljaj lepote upotpunili smo i kreativnim kutkom pod nazivom – Made by, izložbeno prodajna manifestacija na kojoj mali proizvođači iz Hrvatske i regije predstavljaju ručno izrađene proizvode kao što su nakit, odeća, torbe, modni dodaci, ilustracije, knjige, keramika, ukrasi za dom i proizvode za kućne ljubimce.

Beauty&Hair EXPO ZAGREB 2023

Na sajmu vas očekuju i brojne zanimljive radionice poput radionice za čišćenje lica (kako i na koji način stvoriti beauty rutinu čišćenja kože ujutro i pre spavanja, zašto je važno održavati higijenu lica te kako odrediti proizvode skladne vlastitom tipu kože), radionice za izradu kreme s hijaluronom te predstavljanje novih proizvoda renomiranih proizvođača. Takođe, ukoliko ste vlasnik salona lepote sigurno će vas interesovati radionica o smanjenju troškova repromaterijala te prezentacija Planatora pomoću kojeg ćete olakšati poslovanje.
Samo na našem sajmu premijerno se predstavlja TESLA MED ION STREAM 680 PRO, revolucionarni aparat pomoću kojeg je moguće obaviti više od 10 različitih tretmana lica i tela bez invazivnosti i kontraindikacija s brzo vidljivim i dugotrajnim rezultatima.

Cena ulaznice iznosi 4 eura, a za učenike i studente 2 eura. Radno vreme je od 10 do 19 sati, osim u nedelju kada sajam radi do 18 sati.
Budite deo beauty eventa koji se ne propušta, događaja koji istovremeno slavi lepotu i postavlja na beauty pozornicu nove, inspirativne trendove. Povežite se na jednom mestu sa svim bitnim dobavljačima i kolegama iz struke, razmenite mišljenja i iskustva te predstavite novine.

Više informacija kao i detaljan program događanja možete pronaći na web stranici i društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma

Beauty&Hair EXPO ZAGREB 2023

Beauty&Hair EXPO ZAGREB 2023