Avon Super Drama maskaraJuče popodne nam je pristiglo oko tridesetak recenzija i hvala vam što ste učestvovale. Imale smo zadatak da odaberemo 5 najboljih recenzija i vodile smo se kriterijumima koje postavljamo i sebi prilikom pisanja recenzije. U uži krug su ušle recenzije koje su sadržale odgovor na većinu pitanja iz formulara. Potom smo gledale opširnost i preciznost u pisanju recenzija. Treći i najbitniji kriterijum koji nas je vodio je, koliko je zapravo ta recenzija napisana iz ličnog iskustva.

Bilo je dosta recenzija koje su bile dobro napisane ali neprecizne u samom nazivu proizvoda, pa nismo mogle da izguglamo sliku baš tog proizvoda na osnovu naslova na srpskom jeziku, a slika nam je neophodna. Svakako, mi ćemo se potruditi da narednih mesec dana objavimo što više recenzija kako bi iskustvo i preporuku podelili i drugim posetiocima sajta. Obavestićemo vas o objavljivanju vaših recenzija mejlom.

Generalno gledano, od ovih recenzija koje smo dobile, mogle smo da primetimo da su najpozitivnije ocenjeni proizvodi koji su ili teže dostupni ili vrlo jeftini a “rade posao”. Kada kažem “teže dostupni”, mislim konkretno na to da ne mogu lako da se kupe na celoj teritoriji Srbije.

Dobitnice su (poređane po redosledu slanja):

  1. Zorica Berar koja je poslala recenziju za SEPHORA Base sublimatrice Primer
  2. Hristina koja je poslala recenziju za Balea Augen make-up entferner Waterproof
  3. Jelena koja je poslala recenziju za “Sunkiss” Bronzer Compact Powder AURA
  4. Slavica koja je poslala recenziju za Nivea Visage Soft&Natural day care anti wrinkle kremu
  5. Jovana koja je poslala recenziju za Shwarzkopf Gliss Ultimate repair anti-damage-treatmant

 

Ovih 5 recenzija ćemo objavljivati narednih dana, jednu po jednu po redosledu pristizanja.

Dobitnice ćemo kontaktirati sutra u toku dana imejlom koji su ostavile prilikom popunjavanja formulara.

Hvala svima na učestvovanju, do sledeće nagradne igre!

Avon Super Drama maskara

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.