Avon Super Drama maskaraJuče popodne nam je pristiglo oko tridesetak recenzija i hvala vam što ste učestvovale. Imale smo zadatak da odaberemo 5 najboljih recenzija i vodile smo se kriterijumima koje postavljamo i sebi prilikom pisanja recenzije. U uži krug su ušle recenzije koje su sadržale odgovor na većinu pitanja iz formulara. Potom smo gledale opširnost i preciznost u pisanju recenzija. Treći i najbitniji kriterijum koji nas je vodio je, koliko je zapravo ta recenzija napisana iz ličnog iskustva.

Bilo je dosta recenzija koje su bile dobro napisane ali neprecizne u samom nazivu proizvoda, pa nismo mogle da izguglamo sliku baš tog proizvoda na osnovu naslova na srpskom jeziku, a slika nam je neophodna. Svakako, mi ćemo se potruditi da narednih mesec dana objavimo što više recenzija kako bi iskustvo i preporuku podelili i drugim posetiocima sajta. Obavestićemo vas o objavljivanju vaših recenzija mejlom.

Generalno gledano, od ovih recenzija koje smo dobile, mogle smo da primetimo da su najpozitivnije ocenjeni proizvodi koji su ili teže dostupni ili vrlo jeftini a „rade posao“. Kada kažem „teže dostupni“, mislim konkretno na to da ne mogu lako da se kupe na celoj teritoriji Srbije.

Dobitnice su (poređane po redosledu slanja):

  1. Zorica Berar koja je poslala recenziju za SEPHORA Base sublimatrice Primer
  2. Hristina koja je poslala recenziju za Balea Augen make-up entferner Waterproof
  3. Jelena koja je poslala recenziju za „Sunkiss“ Bronzer Compact Powder AURA
  4. Slavica koja je poslala recenziju za Nivea Visage Soft&Natural day care anti wrinkle kremu
  5. Jovana koja je poslala recenziju za Shwarzkopf Gliss Ultimate repair anti-damage-treatmant

 

Ovih 5 recenzija ćemo objavljivati narednih dana, jednu po jednu po redosledu pristizanja.

Dobitnice ćemo kontaktirati sutra u toku dana imejlom koji su ostavile prilikom popunjavanja formulara.

Hvala svima na učestvovanju, do sledeće nagradne igre!

Avon Super Drama maskara