Kada se talentovani Dušan Šarenac pojavio na javnoj sceni, odmah je osvojio publiku svojom harizmom, energijom i strašću za muzikom, a vrlo brzo je postao i idol mladima. Ovaj svestrani apsolvent Filološkog fakulteta, zakoračio je ambiciozno u pevačke vode i ovog leta publici predstavio svoj prvi singl „Na ivici sveta“, a sprema i nove pesme sa kojima će uskoro oduševiti publiku.

U isto vreme, Garnier je bio u potrazi za mladim regionalnim talentima sa kojima bi ostvario saradnju i prezentovao ih. Saradnja je počela sasvim slučajno kada je Dušan na jednom od svojih nastupa oduševio ljude iz brenda Garnier pozitivnom energijom i zaraznim optimizmom, jer je Dušan upravo kao Pure Active 3u1: mlad, aktivan, optimističan i neustrašiv. Sve to je bio razlog da se poznati brend Garnier odluči da Dušana svrtsa među svoja zaštitna lica u regionu.

Dušan Šarenac garnier

Dušan i sam ne krije oduševljenje saradnjom.

“Jako sam ponosan da sam postao zaštitno lice kampanje u celoj regiji i zaista mi je čast što sam izabran. Posebno mi je drago jer I sam koristim Garnier Pure Active 3 u 1. Kako sam izložen javnim nastupima, samopouzdanje koje imam na sceni proizlazi iz moje ljubavi prema muzici i energiji kojom me napuni kontakt sa publikom, ali i sigurnost da je moja koža bez ikakvih problema. Pure Active 3u1 je pravo rešenje za moju kožu jer na jednostavan, brz I učinkovit način osigurava da je koža čista i bez ikakvih nesavršenosti (bubuljica, mitisera, da nema masni sjaj)”.

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.