nagrada Veet Easy Wax

 

 

Napisala sam danas recenziju za Veet Easy Wax i iz Veet-a su nam poslali još 3 aparata da podelimo na Kremašici. Pa onda ovako, nagrađujemo prve 3 osobe koje urade sledeće:

 

1. Lajkuju Veet FB page Veet Srbija

2. Podele na Facebooku ILI na Tviteru (javno-public) ovaj tekst koristeći hashtag #VeetEasyWax

Primer kako treba podeliti tekst:

[Giveaway] Delimo 3 #VeetEasyWax električna roll-on aparata za depilaciju  https://www.kremasica.com/domace-vesti/giveaway-delimo-3-veeteasywax-elektricna-roll-on-aparata-za-depilaciju.html

3. Ostave komentar ispod ovog teksta sa korisničkim imenom na Tviteru i linkom ka vašem Facebook nalogu radi lakše identifikacije. (Email za kontakt ćete ostaviti u polju Mail i neće biti objavljen javno)

 

U subotu, 7. juna u 16h će biti objavljeni dobitnici. Do tada važi giveaway.

Mogu učestvovati samo posetioci sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

 

Dobitnice: Lola, Nataša i Ana (prva tri ostavljena komentara). Čestitamo! Kontaktiraćemo vas preko email adrese.

 

[youtube 0koVbQBmV80 nolink]

Zvanično saopštenje:

Veet EasyWax™ Električni Roll-On aparat za depilaciju je jednostavan za upotrebu, i kod depilacije toplim voskom, baš kao u omiljenom salonu. Napravljen od istih sastojaka kao vosak u salonu, Veet EasyWax™ uklanja kratke dlačice u korenu i ostavlja meku kožu u trajanju do 4 nedelje. Formula voska omogućava primenu Veet Easy Wax aparata na sve tipove kože, kao i kod osetljive kože koju želite da depilirate.
Novi set Električnog Roll-on aparata za depilaciju pruža Vam 3 ključne stvari: savršenu temperaturu voska po Vašu kožu tako da imate prijatan osećaj tokom tretmana, čistu i efikasnu depilaciju usled savršenog sloja voska koji izlazi iz aparata na područje na koje vosak nanosite tako da podjednako možete tretirati i najkraće dlačice, savršene rezultate bez nereda i pometnje nakon depilacije.
Veet Easy Wax set obuhvata (Starter Kit): Aparat koji se greje i poklopac, Bazu na koju aparat ostavlja, Električni kabl, 50ml roll-on dopune voska za upotrebu na području za ruke&noge, 12 traka i 4 savršene Finish maramice. Ovo je sve što Vam je potrebno za profesionalnu depilaciju kod kuće, u komfortu i privatnosti Vašeg doma.
Da biste uspešno udovoljili svojim potrebama za negom tela, tokom ove godine Veet Easy Wax je predstavio NOV proizvod – dopunu voska namenjenu depilaciji Pazuha & Bikini zone.
Veet Easy Wax danas obuhvata: Veet Easy Wax Starter Kit, Dopune voska za noge & ruke i posebno kreiran roll-on dopunu voska za Pazuh & Bikini zonu.