nagrada Veet Easy Wax

 

 

Napisala sam danas recenziju za Veet Easy Wax i iz Veet-a su nam poslali još 3 aparata da podelimo na Kremašici. Pa onda ovako, nagrađujemo prve 3 osobe koje urade sledeće:

 

1. Lajkuju Veet FB page Veet Srbija

2. Podele na Facebooku ILI na Tviteru (javno-public) ovaj tekst koristeći hashtag #VeetEasyWax

Primer kako treba podeliti tekst:

[Giveaway] Delimo 3 #VeetEasyWax električna roll-on aparata za depilaciju  https://www.kremasica.com/domace-vesti/giveaway-delimo-3-veeteasywax-elektricna-roll-on-aparata-za-depilaciju.html

3. Ostave komentar ispod ovog teksta sa korisničkim imenom na Tviteru i linkom ka vašem Facebook nalogu radi lakše identifikacije. (Email za kontakt ćete ostaviti u polju Mail i neće biti objavljen javno)

 

U subotu, 7. juna u 16h će biti objavljeni dobitnici. Do tada važi giveaway.

Mogu učestvovati samo posetioci sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

 

Dobitnice: Lola, Nataša i Ana (prva tri ostavljena komentara). Čestitamo! Kontaktiraćemo vas preko email adrese.

 

[youtube 0koVbQBmV80 nolink]

Zvanično saopštenje:

Veet EasyWax™ Električni Roll-On aparat za depilaciju je jednostavan za upotrebu, i kod depilacije toplim voskom, baš kao u omiljenom salonu. Napravljen od istih sastojaka kao vosak u salonu, Veet EasyWax™ uklanja kratke dlačice u korenu i ostavlja meku kožu u trajanju do 4 nedelje. Formula voska omogućava primenu Veet Easy Wax aparata na sve tipove kože, kao i kod osetljive kože koju želite da depilirate.
Novi set Električnog Roll-on aparata za depilaciju pruža Vam 3 ključne stvari: savršenu temperaturu voska po Vašu kožu tako da imate prijatan osećaj tokom tretmana, čistu i efikasnu depilaciju usled savršenog sloja voska koji izlazi iz aparata na područje na koje vosak nanosite tako da podjednako možete tretirati i najkraće dlačice, savršene rezultate bez nereda i pometnje nakon depilacije.
Veet Easy Wax set obuhvata (Starter Kit): Aparat koji se greje i poklopac, Bazu na koju aparat ostavlja, Električni kabl, 50ml roll-on dopune voska za upotrebu na području za ruke&noge, 12 traka i 4 savršene Finish maramice. Ovo je sve što Vam je potrebno za profesionalnu depilaciju kod kuće, u komfortu i privatnosti Vašeg doma.
Da biste uspešno udovoljili svojim potrebama za negom tela, tokom ove godine Veet Easy Wax je predstavio NOV proizvod – dopunu voska namenjenu depilaciji Pazuha & Bikini zone.
Veet Easy Wax danas obuhvata: Veet Easy Wax Starter Kit, Dopune voska za noge & ruke i posebno kreiran roll-on dopunu voska za Pazuh & Bikini zonu.

 

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

8 komentara na “[Giveaway][proglašene dobitnice] Delimo 3 #VeetEasyWax električna roll-on aparata za depilaciju”

  1. Lola - @lolololololla
  2. Lola - @lolololololla
  3. Danica - @_tufnica_
  4. Sanja -
  5. Marija Vukoje Milosevic - Aaa..kakva sjajna stvar..i super nagrada, narocito za mlade mame, (sto sam i sama), koje jedva da imaju vremena za bilo sta. Na moju ogromnu zalost, nisam iz Srbije, tako da cu morati srecu da zazelim ostalim ucesnicama. I, da, blog je odlican, samo tako nastavi!!!

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.