bu My SecretDobili smo od B.U. tima novu My Secret toaletu vodu na test. I ja sam vrlo zadovoljna novom B.U. mirisnom notom za koju sam napisala recenziju.

Ova mirisna nota je namenjena seksi, šarmantnim i pametnim mladim ženama koje se odlikuju samopouzdanjem i zavodljivim karakterom i koje očaravaju okruženje svojom tajnom!!!

BU My secret je tajna mešavina voćnih, cvetnih i puderastih nota koje čine da se osećaš spremnom na sve izazove i da uvek budeš svoja!!!!

Nova mirisna nota je dostupna kao toaletna voda 50ml, deo sprej 150ml i natural sprej 75ml.

Ovog puta na poklon delimo 2 toaletne vode od 50ml i jedan natural sprej od 75ml sa divnom My Secret mirisnom notom.

1. Potrebno je da u komentarima na sajtu ostavite odgovor na pitanje, koja je vaša omiljena BU toaletna voda.

2. Potrebno je da ovaj tekst javno podelite ili na vašem Facebook profilu ili na Twitter nalogu, i da onda taj link ostavite u komentaru kako bismo znali gde ste ga podelili.

Najbrže tri osobe koje ispune oba uslova biće kontaktirane preko email adrese koju ostave u komentaru. Komentari na tekstu neće biti odmah objavljeni, nego nakon pola sata (u 15:30h).

bu My Secret

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

11 komentara na “[Giveaway] Poklanjamo B.U. My Secret”

 1. Ivana - BU SEXY Toaletna voda https://www.facebook.com/miltenovicivana
 2. Coby - My Secret, naravno. :D
 3. civesolim - B.U. Sexy https://twitter.com/trazibaba
 4. Ivana - Omiljena - B.U. Wild
 5. Nataša Pivnički - *Moj omiljeni B.U.parfem je klasični,žuti B.U.
 6. Ivana Čokaš - LInk ka FB profilu.
 7. Kremašica - Dobitnice B.U. proizvoda su: prva Ivana, civesolim i Kristina. Hvala devojke! Hvala što ste učestvovali. Dobitnice će sada dobiti email kako bi mi poslale adrese.
  • Ivana - Zahvaljujem se Kremašici i B.U. timu na ovako divnom poklonu. presrećna sam i oduševljena jer ću imati još jedan proizvod iz B.U. kolekcije....
  • civesolim - Wooohooo ipak imam dovoljno brze prste B.U. obožavam od osnovne škole Hvala kremašice i hvala B.U. Sjajni ste!

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.