Sezona kupanja je pred vratima, a vi još niste sigurni koji kupaći kostim da odaberete. U moru raznih modela, boja i šara, jednodelni kupaći kostim sa steznikom može biti pravi izbor ako želite da istaknete svoju figuru.

Sa steznikom do savršene linije

Za razliku od bikinija ili tankinija koji otkrivaju trbuh, jednodelni kupaći kostim elegantno prikriva taj deo. Sa ugrađenim steznikom, on vešto modeluje telo, ističući struk i nežno oblikujući bokove.

Rezultat je zavodljiva linija koja će privući divljenje na plaži.

Ukrotite komplekse uz pomoć kroja

Jednodelni kupaći kostim

Mnoge žene izbegavaju jednodelne kupaće kostime jer se plaše da će im otkriti neželjene obline poput celulita ili viška kilograma. No uz pravilan odabir modela, ova vrsta kostima može da bude vaš najveći saveznik u borbi protiv estetskih kompleksa.

Zahvaljujući kvalitetnom stezniku od elastičnog i mekog materijala poput likre, jednodelni kupaći kostim laskavo obgrli vaše obline.

On podiže i učvršćuje grudi, sužava struk i zaobljuje stomak. Efekat je skladna ženska figura bez obzira na manje nedostatke koji sada postaju nevidljivi.

Osim steznika, ni kroj nije zanemariv detalj. Visok struk i duboki izrez na leđima optički produžavaju noge i vizuelno smanjuju bokove. Ako imate punije bedra, odaberite model sa višim nogavicama.

Želite li da istaknete grudi, tanke bretele i duboki dekolte su pravi izbor. Igrajte se sa detaljima i pronaći ćete jednodelni kupaći kostim koji krije nedostatke i ističe vaše najjače adute.

Budite zapažena uz šare i dezene

Bez obzira koju veličinu nosite, sa dobro odabranim jednodelnim kupaćim kostimom osećaćete se privlačno i zapaženo na plaži. A tu prednost možete dodatno istaći ako odaberete model sa modernim šarama i dezenima.

Živahni tropski motivi, floralni uzorci, geometrijske linije ili apstraktne šare privući će poglede i divljenje okoline.

Jednodelni kupaći kostim

Jarki koloriti poput ljubičaste, zelene, narandžaste takođe doprinose da iskačete iz gomile. Ipak, ako želite sofisticiraniji izgled, crna boja u kombinaciji sa zlatom ili srebrom je odličan izbor.

Danas postoje ženski kupaći kostimi sa šarama i potpisima poznatih brendova.

Tako ćete na plaži demonstrirati ne samo dobru figuru već i modni ukus. U ostvarenju tog cilja pomoći će vam i odgovarajući pokrivač, naočare i papuče u istom stilu kao vaš kupaći. Zablistajte u punom sjaju i uživajte u pažnji! Malo pažnje sa muške strane, moguće da olakša da sledeći poklon za devojku bude lakše odabran.

Kako nositi jednodelni sa steznikom

Da biste maksimalno iskoristili sve prednosti jednodelnog kupaćeg kostima sa steznikom, potrebno je obratiti pažnju i na ostale detalje. Šminka, frizura i nakit treba da budu decentni kako ne bi skretali fokus sa vaše savršene linije.

Ako imate punije ruke, prekrijte ih finim prozračnim pareoom. Želite li da istaknete noge i zadnjicu, birajte retro velike sunčane naočare i visoke pete. Za romantičniji izgled pospite kosu cvjetnim ukrasima.

Dodaci u istom stilu kao vaš kupaći upotpuniće sliku zavodljive lepotice.

Naravno najvažnije pravilo je – nosite osmeh! Samopouzdanje i dobra energija su najbolji začini svakog outfita. Volite svoje telo bez obzira na obline i uživajte u lepoti leta.

Neka vas jednodelni kupaći kostim sa steznikom inspiriše na još veće samopouzdanje!

Jednodelni kostim kao revolucija garderobe

Iskustvo nošenja jednodelnog kupaćeg kostima sa steznikom može potpuno promeniti vaš odnos prema modi i stilu odevanja. Kad jednom otkrijete moć kroja i materijala da transformišu vašu figuru, poželećete da istražite tu čaroliju i u drugim odevnim kombinacijama.

Zato mnoge žene kažu da im je pravi jednodelni kupaći bio inspiracija da osveže celokupnu garderobu. Otkrile su haljine koje ističu struk, suknje sa steznikom, topiće push-up efekta.

Čak su i dnevne kombinacije počele da biraju tako da istaknu svoje najjače adute. Jer kad volite svoje telo na plaži, želite da se tako dobro osećate svuda.

Plejlista za osnaživanje uz jednodelni

Da biste upotpunili samoouveren nastup u svom jednodelnom kupaćem kostimu, prava muzika je neizostavan detalj. Sakupite plejlistu pesama koje vole vaše uho i podižu raspoloženje.

Neka numere isijavaju pozitivnu energiju baš kao vaš osmeh i blistavi kupaći.

Savršena prilika da puštate tu plejlistu je dok se spremate za odlazak na plažu. Pevušite i plešite dok pravite frizuru ili stavljate kremu za sunčanje. Neka vam se telo opušta u ritmu muzike dok odevate svoj jednodelni komad. Kad krenete prema moru, već ćete biti ispunjeni dobrom vibracijom i spremni da osvojite obale!