Jovana SubotomPre nekih mesec dana, na Twitter-u mi je stigla privatna poruka od drage @mooshema koja mi je samo kratko rekla : „Kontaktiraće te Jovana Subota koja vodi emisiju Jovana subotom gde predstavlja blogere“. :D  Najava je bila savršena, kratka i direktna, kakvu samo @mooshema može napisati. Odmah me je zaintrigirala. Inače, Tatjana a.k.a. Mooshema je organizatorka BlogOpen okupljanja, a i sama je blogerka. Možete je čitati na njenom blogu.

Sutradan me je kontaktirala i najavljena Jovana Subota sa idejom da predstavi Kremašicu u njenoj emisiji „Jovana subotom“ (koja se naravno emituje subotom) na Novosadskoj televiziji (bivšoj Apolo tv). Jovana subotom je kolažna emisija iz više rubrika, gde u  rubrici Net market, Jovana predstavlja blogere.

Snimanje smo obavili vrlo brzo u Novom Sadu i bilo je veoma prijatno. Pošto Kremašice nemaju baš iskustva pred kamerama (ipak smo mi internet ptičice) Jovana i njen kamerman su učinili snimanje opuštenim i sve je prošlo lako.

Najavu za emisiju možete videti na ovom linku, na njenoj Fan stranici na Facebook-u. Sutra u 19:30 na Novosadskoj TV se emituje i ova emisija sa Kremašicama. Uzbuđena sam, jedva čekam da vidim kako je sve ispalo. :)

Ukoliko propustite emisiju, kroz nekoliko dana će se pojaviti video klip na Fan stranici emisije Jovana subotom. Jovana od skoro ima i njen blog kao i Twitter nalog. Navukli smo je. :D

Jovana Subotom