Kozmetički tvitoviKozmetika je potpuno sporedna stvar u životu mnogih ljudi. Pa ipak, nema osobe koja ne koristi makar jedan kozmetički proizvod. Mnogi muškarci imaju one “mačo” izjave da oni ne koriste kozmetiku, na šta ja odreagujem da to i nije pohvalno. Jer na kraju krajeva, i šampon je kozmetika, kao i sapun.

U poslednjih godinu dana, Twitter se u Srbiji izuzetno popularizovao. Oni koji koriste ovaj servis, znaju da je ovo mesto na kojem svako iznosi svoje trenutne misli, želje i obaveštenja. Tako među mnogim tvitovima, ja nekako uvek opazim one koji se bave kozmetikom i lepotom u bilo kom pogledu. Zapravo, ljudi nisu ni svesni koliko se kozmetika spominje u svakodnevnom životu. Kada bi te iste ljude pitali da li pričaju o kozmetici, verovatno bi rekli da ne. Zapravo, ta sporedna stvar je uvek nekako prisutna i veoma prihvaćena.

U nastavku možete videti neke kozmetičke tvitove na koje sam naletela, uglavnom su simpatični, neozbiljni i šaljivi. Pa ih ovde delim sa vama u vidu male kolekcije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://mobile.twitter.com/drveni_advokat/status/254132270087143426

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

2 komentara na “Kozmetički tvitovi”

  1. Blaža - Istina je da je twitter postao jako omiljen među ljudima na području cijelog Balkana, kao što je i u svijetu, ali ima jednu groznu manu, a to je da smo ogranični izraziti svoj stav u 15-ak riječi što je jako frustrirajuće i jednostano porazno za sam twitter. Ne bi se složila da je sve kozmetika, mislim da sapuni i šamponi ipak spadaju u sredstva za higijenu, e sada je pitanje kozmetičkih firmi što sve stavljaju u njih da bi poboljšali njihovu kvalitetu, e to možemo nazvati djelom kozmetike u tim proizvodima :)
    • goldie - Ja sam na Tviteru od 2009. godine, znaci vise od 3 godine, i jos tada je bilo dosta Srba i Hrvata na Tviteru, ali u poslednjih godinu dana se jako popularizovao u ovim zemljama. Tviter je potpuno poprimio sada neki drugi "oblik" u odnosu na period od pre tri godine. Meni licno je ideja sa 140 karaktera sjajna. I bas zato i koristim Tviter. 140 karaktera je sasvim dovoljno da se pokaze stav. A za nesto duze, tu je blog ;) a i nalazenje uzivo za diskusiju. :)

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.