Kozmetički tvitovi 1Kozmetika je potpuno sporedna stvar u životu mnogih ljudi. Pa ipak, nema osobe koja ne koristi makar jedan kozmetički proizvod. Mnogi muškarci imaju one „mačo“ izjave da oni ne koriste kozmetiku, na šta ja odreagujem da to i nije pohvalno. Jer na kraju krajeva, i šampon je kozmetika, kao i sapun.

U poslednjih godinu dana, Twitter se u Srbiji izuzetno popularizovao. Oni koji koriste ovaj servis, znaju da je ovo mesto na kojem svako iznosi svoje trenutne misli, želje i obaveštenja. Tako među mnogim tvitovima, ja nekako uvek opazim one koji se bave kozmetikom i lepotom u bilo kom pogledu. Zapravo, ljudi nisu ni svesni koliko se kozmetika spominje u svakodnevnom životu. Kada bi te iste ljude pitali da li pričaju o kozmetici, verovatno bi rekli da ne. Zapravo, ta sporedna stvar je uvek nekako prisutna i veoma prihvaćena.

U nastavku možete videti neke kozmetičke tvitove na koje sam naletela, uglavnom su simpatični, neozbiljni i šaljivi. Pa ih ovde delim sa vama u vidu male kolekcije.

https://twitter.com/SlavceNikk/status/275321078295957504

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://mobile.twitter.com/drveni_advokat/status/254132270087143426