Lady Fair sajam za ženeDrage naše, predstavljamo vam prvi sajam za žene kod nas sa nazivom LadyFair. Sajam se održava u Beogradu, trajaće 3 dana i to već naredni vikend! Predlažemo da od 20. do 22. maja 2011. godine posetite Beogradski sajam, halu broj 2 i zabavite se.

U saradnji sa LadyFair sajmom, Kremašica vam poklanja 3 puta po dve ulaznice za ovaj sajam. Prve tri dame koje ostave komentar na ovaj tekst na Kremasica.com sajtu dobiće po 2 ulaznice za ovaj događaj.

Ovaj trodnevni događaj zamišljen je tako da ženama pruži potpuni vikend ugođaj.  Na sajmu možete prisustvovati predavanjima o zdravom životu, zdravoj ishrani, relaksaciji, detoksikaciji organizma, vežbama, nezi lica i tela. Stručna lica iz raznih oblasti nege, zdravlja i lepote biće tu za vas da odgovore na sva vaša pitanja. Sajamski popusti, druženje sa poznatim ličnostima, upoznavanje sa novim trendovima u kozmetici, modi, opremanju kuće ili stana, samo su neke od oblasti u kojima će dame moći da uživaju na Lady Fair-u.

Isprobajte novu šminku, frizuru, pronađite idealan nakit za sebe, saznajte nešto više o modnim trendovima za predstojeću sezonu, opremanju kuće i stana, vaše bašte, životnog prostora… Uživajte u interaktivnim dešavanjima u Kulinarskom kutku, Sport areni, Wellness zoni, Hair corneru…

Šta da vam kažem – sve za žene na jednom mestu, sledeći vikend. Program sajma možete videti na Lady Fair Facebook grupi kao i sve dodatne informacije možete naći na sajtu ladyfair.rs

Lady Fair sajam za žene

Besplatne ulaznice biće podeljene 15. maja od 15-18 časova u Delta City-u.