Alcream-krema

Luxol Zrenjanin obaveštava svoje potrošače da će se ovog meseca naći ponovo u prodaji Luxolov brend ALCREAM, krema posle brijanja, u novom redizajniranom pakovanju, ali starog i prepoznatljivog kvaliteta.


Luxol iz Zrenjanina je proširio svoju ponudu i poradio na dizajnu ambalaže, što je vrlo osvežavajuće i pohvalno. Pored povratka na tržište ALCREAM kreme, možete pronaći u prodaji i Titov sapun – Maršal. Video klip o ovom sapunu možete pogledati u galeriji na ovom linku VIDEO KLIP MARŠAL.

Sada Luxol u ponudi ima i tečne sapune pored standardnih, balsame za usne, kolekciju za brijanje i kolekcija za depilaciju, sada u ponudi postoji više vrsta čuvenih Top balsama.

Na njihovom novom sajtu možete videti sve ove proizvode luxol.rs

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

7 komentara na “Luxolova krema posle brijanja ALCREAM”

  1. Radoslav Rasha Bogosavljevic - Raduje me vest koju ste objavili na sajtu da ce se u prodaji ponovo naci alkoholno krema posle brijanja. Samo mi recite preko koje prodajne mreze i vasih kupaca, mogu da je nabavim u Velikom Gradistu na Dunavu. Mogu vam reci da je dosadasnja alkoholna krema posle brijanja po nazivom "alkrem' koju sam uvek koristio, imala veoma uspesno i blagotvorno dejstvo, narocito za jacu bradu. Usput mi molim vas recite, dali se ova krema moze naruciti pouyecem. Za sve informacije koje od vas budem dobio, unapred se zahvaljujem i zelim da vasi proizvodi imaju na trzistu plasman koji prilici renomeu koji ste zasluzeno imali i do sada. Srdacan pozdrav., Radoslav Bogosavljevic 12220 Veliko Gradiste A,. spomenice 37.
  2. goldie - Pozdrav Radoslave, nalazite se na sajtu Kremasica.com koja se ne bavi distribucijom kozmetike. Posetite Luxolov zvanicni sajt http://luxol.rs/ i videcete obavestenje da Luxol ne proizvodi i ne distribuira kozmetiku zvog ekonomskih problema.
  3. Beba - Moj otac najvise voli Alcream,i znam da je ovo odavno pisano,ali nigde vec mnooogo dugo ne mogu da je pronadjem,i sad sam videla na netu da je Luxol u stecaju. :( Niko drugi ne proizvodi neku slicnu kremu posle brijanja? :( Pozdrav,i opet,izvinite sto opet pocinjem ovu temu tako kasno...
  4. Alkrema konza - Probajte u DIS-u a je nadjete, bila je do skoro u gomilama. Znaci za BG samo u DIS-u kod Zmaja...
  5. mirjana - A jel ima negde sad da se kupi ova krema????
  6. goldie - Luxol mi se cini da vise i ne radi.
  7. Vladimir - Dugo godina sam korisnik alcreme i vrlo sam zadovoljan sa njom, u poslednje vreme mi je teško da je nađem u prodavnicama tj. nema je u prodaji, pa vas ovim putem molim za pomoć, da me uputite gde i u kojoj prodavnici u Novom Sadu mogu da kupim alcremu. Hvala ! Vlada iz Novog Sada

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.