Zagrebački velesajama Dani LjepoteMeđunarodni sajam kozmetike, pribora i opreme za salone – Dani ljepote održaće se od 7. do 9. marta 2014. godine na Zagrebačkom velesajmu.

Na sajmu će se održati seminari, radionice, prezentacije i edukacije. Mnoštvo je mogućnosti za nova saznanja, korisne savete i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podeliti sa posetiocima.

Prvi put biće organizovan dermatološki prostor „Skin centar“ gde Zagrebački sajam uz podršku Grada od petka do nedelje organizuje besplatne preglede mladeža i ostalih promena na koži.

Biće organizovan i look&learn seminar „Luminus“ na kojem posetioci mogu očekivati  predstavljanje novih trendova za 2014. godinu. boje u trendu, tehnike šišanja, tehniče senčenja kose kao i oblikovanje kose. Seminar vodi poznata stiliskinja Milana Alessandro Atzel Elia.

Predavanje „15 minuta za vitkost i zdravlje“ koje će na sajmu Dani ljepote održati Sunčana Seletković, voditeljka radionice „Budi fit mama“, pomoći će vam da vratite izgubljeno samopouzdanje uz razvijanje zdravih prehrambenih navika i eliminisanje masnih naslaga.

Zagrebački velesajam u sklopu Dana ljepote okuplja kvalitetne stvaraoce, umjetnike i dizajnere.

POP UP STORE – mesto gde će posetioci moći povoljno kupiti i razgledati originalne i unikatne proizvode hrvatskih kreativaca dizajnera i akademskih umetnika. Posetiocima će biti ponuđen raznovrsan asortiman modnih dodataka, poput ogrlica, naušnica, prstenja i torbi, ali i upečatljivih dekorativnih detalja za interijere, poput fotografija na platnu, dekorativnih tapeta, nameštaja i slika.

Detaljan pregled svih događanja na sajmu Dani ljepote pogledajte na linku.

Tom prilikom Kremašica deli 3 puta po dve ulaznice na sajam za prve tri osobe koje se jave u komentarima ispod ili na Tviter nalog.