fotkanje u studijuDobra vest za čitatelje! Kremašica i Kolektiva Serbia d.o.o. poklanjaju čitateljkama dva kupona za besplatne odlaske u solarijum i usluge profesionalnog fotografisanja uz odgovarajuću pripremu i stilizovanje u beogradskim lokalima.
Na vebsajtu Kolektiva.rs možete svakodnevno pronaći ponude kupona kojima se obezbeđuje popust od 50% do 90% na razne proizvode i usluge u vašem gradu – od tretmana u salonu lepote, preko restorana, obrazovnih kurseva, članstva u fitness klubu, medicinskih tretmana, pa do bioskopskih i pozorišnih ulaznica. Da biste ostvarili pravo na jedan ovakav popust, potrebno je registrovati se na sajtu Kolektiva.rs, a zatim kliknete na odgovarajuću ponudu kako bi izvršili online kupovinu odgovarajuće usluge sa naznačenim popustom. Kada se ponuda završi, svi kupci koji su se odlučili baš za nju, dobiće vaučer sa popustom pravo u svoj inbox.

U naredna 2 dana dva ovakva kupona dobićete potpuno besplatno ako pročitate tekst do kraja.

tretman licaTrenutno su aktvine ponude 55% popusta na tretman čišćenja lica sa masažom lica i ampulom prema tipu kože u salonu „Stellina Bella“ u Beogradu i  52% popusta na 5 tretmana mezoterapije bez igala, uklanjanje celulita, masnih naslaga ili lipoliza u salonu „The Beauty Room“ u Beogradu. Aktivna je i ponuda 60% popusta na mesec dana Zumba fitness programa u plesnom klubu „Latina Bianca“.

Nagrade

Možete osvojiti:
1. Besplatnih 50 minuta sunčanja u Studiju za sunčanje „Solaris“
Jednostavno, kad god vam je usput, svratite na dvadesetak minuta u salon „Solaris“ u Požeškoj ulici u Beogradu, u kome vas čekaju ležajevi najnovije generacije svetski poznatog solarijumproizvođača Ergoline, koji garantuju brzo, potpuno kontrolisano žejene nijanse i tačno doziranje prema vašem tipu kože! U postizanju savršenog tretmana rado će vam pomoći i iskusni zaposleni, koji dobro znaju koliko vremena i dolazaka vam je optimalno i kako da kožu najbolje negujete  – ukratko, paziće vas kao malo vode na dlanu i malo sunca u zimskom danu!

2. Besplatno šminkanje, stilizovanje kose, studijsko fotografisanje i 5 fotografija po izboru u studiju „Digital dream“
„Digital dream“ je foto studio kao nijedan drugi u Beogradu, jer je u njemu okupljen tim stručnjaka koji pokriva ne samo fotografije i njihovu obradu na računaru, nego i šminkanje, stilizovanje kose i dizajn!
Šminkanje i stil kose će uvek biti prilagođeni boji vaših očiju i odeći koju ćete nostiti tokom fotografisanja, kao i vašim željama, bilo da ciljate na što prirodniji ili skroz glamurozan efekat. I još…
Fotografije se dobijaju u formatu 13x18cm ili na CD-u. Donosioc Kolektiva kupona pored ponude za 5 fotografija, na svakih sledećih kupljenih 10 fotografija dobija 30% popusta, a na 20 i više dobija 50% popusta.
Ukoliko imate decu mlađu od 12 godina jedan kupon važi za celu porodicu. Ako se kupon iskoristi radnim danom na poklon dobijate još jednu fotografiju.

Kako do nagrade?

Vrlo jednostavno! Ostavite komentar ispod ovog teksta u kojem ćete izraziti želju koji besplatan kupon od ponuđena 2 biste želeli da dobijete. Dva komentara koji budu imali najviši rejting (najveći broj thumbs up-ova, odnosno pozitivnih glasova) dobiće vaučer na upisanu mejl adresu. Uz kupon, u mejlu ćete dobiti i sve ostale neophodne informacije o načinu iskorišćenja dobijenog kupona. Glasanje će biti otvoreno do 1. februara do 20.00h.

Srećno!