Bikiniji su stalno prisutno tržište na kojem uživaju potrošači širom sveta. Žene ih nose na plaži, na bazenima, na odmoru ili jednostavno kao deo odeće za toplo vreme. U toplijim krajevima, sa određenom demografijom, nose ih praktično svakodnevno.

Savremeni kupac traži stilizovane opcije bikinija koje prate najnovije trendove i kupuju nekoliko modela svake godine kako bi osvežili garderober. Ovo pozicionira wholesale bikini sellers poput Dear Lover kao idealno rešenje za trgovce na malo, modne brendove i prodavce na online prodavnicama da nabave atraktivne modele bikinija po isplativoj ceni.

Zašto odabrati ovakvu veleprodaju bikinija (wholesale bikinis)?

Potrebno je puno koraka da bi se kreirao jedan odevni predmet. Od dizajna do proizvodnje potrebno je sprovesti nekoliko koraka koji zahtevaju specijalizovane veštine, velika ulaganja u opremu i potrebno je znanje kako voditi postrojenje sa optimalnom produktivnošću. To nije igra za početnike.

Srećom, dobro etablirani veleprodajni proizvođači mogu proizvoditi artikle poput bikinija koji će se prodavati i distribuirati na drugim prodajnim mestima. Ovo daje prodavcima u drugoj fazi mogućnost da se specijalizuju za marketing, distribuciju proizvoda, korisničku podršku, izgradnju brenda i mnoge druge oblasti koje pomažu u povećanju prodaje.

Ovaj sinergistički lanac snabdevanja omogućava veleprodajnim proizvođačima bikinija da se fokusiraju na dizajn i proizvodnju. Zatim mogu da kreiraju kataloge bikini opcija za namenjene veleprodajnim lancima po pristupačnim veleprodajnim cenama.

Najnoviji trendovi na tržištu bikinija

Jedna od najvećih prednosti korišćenja dobavljača na veliko je njihova sposobnost da brzo ažuriraju svoje dizajne i prilagode se zahtevima trenutnih trendova. Manji nezavisni proizvođači uglavnom teže unose promene, tako da su ažuriranja spora i često stoga brend zaostaje za svojim agilnim konkurentima.

Odluka da se posluje sa veleprodajnim dobavljačem bikinija rešava ovaj problem. Predstavljamo vam neke od najpopularnijih bikini trendova u ovom trenutku koje Dear Lover i drugi proizvođači uključuju u svoje kataloge:

1) Smele boje i print

bikini jarke boje i print

Trenutna moda naginje maksimalističkom izgledu nakon mnogo godina potrošača koji gravitiraju minimalističkim dizajnom. Ovaj razigrani trend ženama pruža kreativnost u odabiru kupaćeg kostima. Dear Lover ima bezbroj varijanti koje se uklapaju u ovaj trend sa smelim pa i suptilnijim modelima.

2) Retro inspiracija

retro inspiracija bikini

Još jedan popularan bikini trend su retro kupaći kostimi, naime iz 80-ih godina prošlog veka. Nadovezuje se savršeno u istovremeni trend smelih boja i printova jer su 80-te godine bile preplavljene i jednog i drugog. Neki od retro inspirisanih kupaćih kostima danas imaju donji deo sa visokim strukom, prate sportske oblike, visoke sečene gaćice kao i jednodelne kupaće kostime sa izrezima.

3) Sportske opcije

bikini sportska opcija

Na kraju, ali ne i najmanje važno, treći veliki trend su sportski kupaći kostimi. To podrazumeva bikinije sa umerenom do punom pokrivenošću, razumnim neklizajućim dizajnom, kao i haljine za kupanje i blokiranje boja. Bez obzira da li se ovi bikiniji zapravo koriste za sportske aktivnosti, estetika je popularna i verovatno će se zadržati još nekoliko godina.

Nabavka bikinija od veleprodajnih bikini prodavaca

Sa održivim poslovnim modelom veleprodaje odeće za maloprodaju na umu i okom za najnovije trendove, postalo je lakše nego ikad stvoriti profitabilan posao sa odećom. Bikini mogu biti i luksuz ili neophodan odevni komad, tako da postoji beskrajna prilika za privlačenje određene ciljne publike.

Najvažnija stvar je nabavka od pouzdanog i verodostojnog veleprodajnog prodavca koji razume proces proizvodnje iznutra i spolja. Polazeći od ove vrste saradnje, sigurno ćete stvoriti sjajan biznis.