prodajakozmetike.com bellissima

Među komentarima i dobijenom elektronskom poštom, Kremašici najčešće stižu pitanja kojima čitaoci traže informacije o tome gde i po kojoj ceni kupiti neki kozmetički proizvod. Interesantno je i to da je velika većina pitanja o farbanju i nezi kose, a naročito o načinu odabira nijanse farbe i postizanja željene boje na kosi.

Za sve one koje interesuje ova sfera kozmetičkih proizvoda, imamo dobru vest!
Pronašle smo sjajno mesto za dobijanje kvalitetnih informacija o farbanju i bojama za kosu, a na kom se direktno mogu naručiti razni profesionalni i komercijalni preparati za kosu u samo par klikova. Pronaći ćete ga i vi na domenu www.prodajakozmetike.com .

boje za kosu
Ako se slučajno desi (a desiće se) da nam postavite neko teško pitanje o tome kako se treba ofarbati ili kako negovati kosu, imamo koga da pitamo. Komšije!

Kremašici se lično dopada to što njihove savete i proizvode može nabaviti u komšiluku, tj. U Svetojovanskoj u Novom Sadu, u salonu lepote Bellissima. Ako ste iz Novog Sada ili okoline, tamo možete dobiti prave savete za vašu kosu od profesionalaca iz prve ruke, fizički preuzeti odgovarajuće proizvode, obaviti manikir, trajni ili regularni mejkap, depilirati se, otići u solarijum ili na masažu.

Kod njih se za sada mogu pronaći četiri brenda veoma kvalitetnih proizvoda za kosu namenjenih za upotrebu u salonima ili kod kuće – Revlon Professional, L’oreal Professionnal, Matrix i Matrix Biolage. Ovde ima zanimljive ponude, pa vam mogu obećati nekoliko recenzija kozmetičkih proizvoda za kosu iz njihovog asortimana u skorijoj budućnosti.

 

Bellissima revlon
Nakon registracije na sajtu www.prodajakozmetike.com ostvarujete popust od 10% od svake kupovine, a možete ostvariti i veći popust ako uzmete neki od Promo paketa ili ako odlučite da postanete redovan kupac i tako sakupite bodove za koje se umanjuje iznos budućeg računa.
Ukoliko ste i vlasnik salona, možete se tako logovati na njihovom sajtu i otkriti i gomilu drugih tehničkih proizvoda za negu i bojenje kose u ponudi kao što su: hidrogeni, farbe, posvetljivači kose i drugi preparati za negu u salonima.