Nail art zagrebacki sajamNa Zagrebačkom velesajmu od 13. do 15. marta održavaju se DANI LJEPOTE & FITNESSA. Sajam DANI LJEPOTE je događaj u regiji za profesionalce u sektoru ljepote te međunarodna platforma za kozmetičku, wellness, fitness i hairstyle industriju. Sajam je posvećen različitim sektorima industrije ljepote: parfumerija i kozmetika, prirodni preparati, zdravlje, ambalaža, kozmetički i Spa saloni, kosa, nokti, fitness, modni accessories.

Sajam traje tri dana i nudi raznovrsan program.

NAIL ART

I ove godine nas očekuje međunarodno takmičenje za najboljeg Nail art dizajnera 2015 na temu Love animals. Takmičenje će se održati u subotu, 14. i nedelju, 15. marta u više različitih kategorija. Deo zarade od kotizacije doniraće se društvu za zaštitu životinja.

FRIZERSTVO

Sa zadovoljstvom na velika vrata ove godine vraćamo i frizerski segment. U nedelju, 15. marta u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma, na rasporedu je Frizerski dan, u sklopu kojeg će se održati međunarodni seminari, radionice i revije frizura. Posebno ističemo poznatog prezentera Angela Frrachia iz Moroccanoil, Marka Wolley-a iz Electric Hair i večernji show, look&learn seminar RUSK.

MAKE UP

U 2015. godini, MAKE UP RADIONICU preuzimaju stručnjaci iz MUD ACADEMY HRVATSKA sa temama „Smokey eyes“ i „Evening look“, u velikom stilu vraća nam se i takmičenje Hrvatske obrtničke komore-Ceh kozmetičara „Zlatni ruž“, sa vrlo atraktivnom temom „50 Shades of Grey“

NOVO Dani-ljepote&Fitnessa_940x330px

NOVO! FITNESS SEGMENT NA DANIMA LJEPOTE

Novim, drugačijim i bogatijim sadržajima ove godine osmišljen je i oblikovan novi projekt. Integracijom ova dva sadržaja koja su na evropskom tržištu vrlo povezana otvaramo regionalna vrata saradnje između zdravlja, vežbanja i estetike. Na jednom mestu naći će se instruktori aerobika, lični treneri, fitness entuzijasti, vlasnici i menadžeri fitness i aerobik centara, profesori kineziologije, vrhunski sportisti i rekreativci.
Posebno ističemo fitness konvenciju, najveći regionalni fitness događaj.
Ova konvencija fitnessa i grupnih fitness programa okuplja vežbače, članove fitness centara, rekreativce, zaljubljenike u vežbanje, sportiste, fitness trenere, lične trenere, aerobik i pilates instruktore, kineziterapeute i druge profesionalce iz cele regije, a održaće se 14. i 15. marta u dve dvorane u paviljonu 6.

 

 

Ako želite učiniti nešto korisno za sebe, dobiti besplatne kozmetičke i fitnes savete, iskoristiti posebno niske sajamske cene svih kozmetičkih proizvoda i odlične popuste na „beauty accessories“, različite suplemente i opremu za vežbanje, zabeležite u kalendar vikend od 13. do 15. marta.