Sajam kozmetike u Beogradu i ove jeseni 118. međunarodni kongres i sajam kozmetike, solarijuma, opreme, wellness-a, spa i nege kose, najveći sajam lepote na području Jugoistočne Evrope biće održan i ove jeseni, 15. i 16. oktobra 2011. godine, na Beogradskom sajmu u Hali 2.
Bolonjski Cosmoprof, moskovski Intercharm i beogradski „Dodir Pariza”, spadaju u najveće beauty sajmove u Evropi. „Dodir Pariza” ima međunarodni karakter i održava se dva puta godišnje, u proleće i na jesen.

Izložbeni deo sajma će se sastojati od sledećih segmenata: preparativna kozmetika za negu kože za profesionalnu i kućnu upotrebu, preparativna kozmetika za negu kose, proizvodi za nadogradnju i negu nadograđene kose, proizvodi za negu ruku i manikir proizvodi, proizvodi za negu stopala i pedikir, oprema za salone lepote (kozmetičke, frizerske, wellness i spa centre), dekorativna kozmetika, parfimerijski proizvodi, farmaceutski proizvodi, dijetetski suplementi, saloni lepote, estetske i dermatološke ordinacije, edukativni centri za negu lepote i razni medijski predstavnici.
Promotivna kampanja za sajam traje tokom cele godine. Kampanja namenjena potencijalnim posetiocima ide u dva smera. Jednim delom je okrenuta potencijalnim posetiocima sa područja Republike Srbije, a drugim delom ima za cilj da privuče stanovnike zemalja iz regiona i Jugoistočne Evrope. Kampanja podrazumeva oglašavanje u štampanim i elektronskim medijima, web marketing, kao i bilbord kampanju.
Tako organizovana promotivna kampanja, uz podršku brojnih medijskih prijatelja, od sajma do sajma rezultira sve većim brojem posetilaca, pa je tako prethodni sajam održan 12. i 13. marta 2011. posetilo preko 20000 posetilaca.

Ukoliko vas detaljnije zanima spisak i raspored izlagača, možete se detaljnije informisati na sledećem linku koji vodi da matičnog sajta sajma kozmetike.

U tabelama ispod možete pogledati raspored dešavanja na glavnom stejdžu ovogodišnjeg sajma kozmetike, pa unapred odlučiti kada da se pojavite.

Sajam kozmetike u Beogradu i ove jeseni 2

Nadamo se da će sajam kozmetike u Beogradu ove godine nadmašiti prethodne, a da ćemo mi biti tamo da to ispratimo i podnesemo vam izveštaj.