Stiglo nam je interesantno PR saopštenje o dolasku Foreo proizvoda u Srbiju. Radi se švedskoj kompaniji koja se već nekoliko godina unazad bavi kreiranjem interesantnih uređaja za negu što bi ih ja nazvala beauty gedžetima. Ovog puta se u dm prodavnicama može naći gedžet LUNA play plus, četkica za lice za sve tipove kože, i ISSA play, električna četkica za zube. LUNA play plus mi je posebno interesantan gedžet koji se koristi za masažu i čišćenje lica. Pored play plus modela na sajtu Foreo se mogu naći razni drugi gedžeti.

Naravno da bih ih rado testirala ove gedžete pa da mogu da dam moj sud. Pošto ih nisam testirala i nemam mišljenje, u nastavku možete pročitati delove iz PR saopštenja.

A evo i delova iz PR saopštenja koje objašanjava ove gedžete:

 

LUNA play plus

Foreo LUNA play plus

Izdvojite minut pre nego što izađete iz kuće ujutru, i minut kada se vratite nakon napornog dana. Da, dovoljno je samo dva minuta dnevno da FOREO LUNA play plus pruži pravu negu i zabavu – pored toga što dubinski čisti i oplemenjuje kožu, lagane vibracije ostavljaju prijatan osećaj na licu. Po dosadašnjem iskustvu korisnika, zdraviji izgled kože je dokazan u 87 odsto slučajeva, a dubinski očišćena koža u 97 odsto*.
Za 120 sekundi dnevno, ovaj uređaj ukloniće 99,5 odsto nečistoća, sebuma, mrtvih ćelija, pa i upornih ostataka šminke, a da pritom i obnavlja teksturu kože i ujednačava ten. U Srbiji su LUNA play plus uređaji za sada dostupni u dve nežne boje, biserno roze i ljubičastoj.

NAČIN UPOTREBE

  1. Na čisto lice bez šminke nanesite proizvod za čišćenje lica. Navlažite LUNA play plus uređaj i uključite ga.
  2. Laganim kružnim pokretima LUNA play plus uređajem čistite kožu lica jedan minut. Posvetite pažnju svim delovima svog lica.
  3. Isperite i obrišite lice. Nastavite sa uobičajenom rutinom nege lica – nanesite proizvode za negu ako ih koristite.

Mali, ali moćan LUNA play plus aparat dopadljivog dizajna, napravljen je od ultra-higijenskog silikona i pogodan je za sve tipove kože. Potpuno je vodootporan, a na raspolaganju je 400 upotreba do zamene jedne AAA baterije, i upravo je ta dugotrajnost, uz pristupačnu cenu, među najvećim prednostima ove jedinstvene četkice za lice.

 

DA LI SE TAJNA SAVRŠENOG OSMEHA KRIJE U SILIKONU?

ISSA play četkica ISSA play četkica

 

Pranje zuba je kratka, ali nekada i dosadna rutina. FOREO ISSA play elektronske četkice već pri prvom korišćenju pretvaraju rutinu u zabavu. U pitanju je prava revolucija kompanije FOREO, koja je prva u svetu počela da koristi silikon u industriji oralne higijene. Tehnološke inovacije i vrhunski dizajn sa antibakterijskim silikonom imaju neverovatne rezultate, a svojim prijatnim pulsiranjem, ISSA play efikasno čisti i polira zube uklanjajući kamenac, ne oštećujući zubnu gleđ.

NAČIN UPOTREBE

  • Na glavu četkice staviti pastu za zube koju inače koristite.
  • Trljati na isti način kao pri pranju zuba bilo kojom običnom četkicom.
  • Uređaj će tokom dva minuta rada praviti pauzu od pulsiranja na svakih 30 sekundi, radi podsećanja da treba preći na sledeći na sledeći deo vilice.

Čak 9.000 soničnih vibracija u minutu masiraju desni zahvaljujući mekanim i fleksibilnim silikonskim vrhovima. U Srbiji su dostupne u kobalt plavoj i biserno roze boji, a svojim prepoznatljivim dizajnom, ISSA play će ulepšati svaki beauty kutak. Idealna je i za putovanja jer je primetno manja od ostalih elektronskih četkica. Sa dve AAA baterije omogućeno je čak 800 upotreba, odnosno šest meseci bez razmišljanja o zameni baterija.

 

Foreo LUNA play plus Foreo ISSA play