Već nekih 4 godine koristim Instagram i poprilično sam navučena na isti, tek pre nekih mesec dana smo otvorili i zvaničan Instagram nalog namenjen baš sajtu kremasica.com. Obično bi na ličnom nalogu podelila sa prijateljima koju fotografiju nove kozmetike, ali nikada nisam želela da taj nalog pretrpavam istom tematikom. Ipak je to moj lični dnevnik u fotografijama. Tako da je odluka pala da se otvori zvaničan Kremašicin nalog @kremasica

Na ovom nalogu ćemo vas redovno izveštavati kada objavimo novu recenziju ili vidimo nešto negde interesantno vezano za kozmetiku i lepotu. Zato nas pratite, nalog je @kremasica :)

Višnja i ja takođe imamo naše privatne naloge na Instagramu i možete i nas pratiti ako želite. Na ovim nalozima postujemo lične utiske, tako da nije to sve vezano samo za sajt kremasica.com.

Nalozi:

Zlata @goldie021

Višnja @shnja

 kremasica instagram

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.