Imamo neobično zadovoljstvo da vam najavimo otvaranje jednog od najpoznatijih i najrasprostranjenijih lanaca kozmetičkih prodavnica na svetu i u Kremašicinom rodnom gradu. Sephora parfimerija će biti otvorena 10. jula 2015. u prizemlju tržnog centra Bazar u Novom Sadu, pa će u Srbiji mnoge poznate kozmetičke marke sada biti dostupne i Novosađankama, a ne samo Beograđankama i Nišlijkama. Kremašica se strašno raduje ovom događaju i već planira da svrati na svečano otvaranje pre nego što krene na Exit, pa očekujte i izveštaj sa ovog događaja na našem portalu. Koliko smo imali prilike da primetimo lokal će zauzimati prostor sa obe strane pokretnih stepenica. Dakle, biće pristojne veličine.

Sephora Novi Sad

Sephora Novi Sad 3 Sephora Novi Sad 1

 

Sephora je osnovana 1970. godine u Parizu u Francuskoj, a danas su njeni vlasnici Louis Vuitton and Moet Hennessy LVMH i obuhvata oko 1900 prodajnih mesta u 29 zemalja širom sveta. U njenoj ponudi su proizvodi za negu kože, dekorativna kozmetika, parfemi, proizvodi za negu tela, proizvodi za dentalnu negu, kao i proizvodi za negu kose. Pored brendova kao što su NARS, Estée Lauder, Make Up For Ever, Urban Decay, Smashbox, Sunday Riley Skincare, Tatcha i Too Faced Cosmetics, Sephora ima i svoje privatne brendove.

 

Sephora Novi Sad 2

 

Fun fact: Sephora je dobila ime po grčkoj reči sephos što znači “lepota”, a samo ime Siporo ili Sipora je nosila Mojsijeva žena za koju u “Knjizi izlaska” (Egzodus) piše da se isticala neobičnom lepotom.

 

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Trackbacks/Pingbacks

  1. Otvorena Sephora u Novom Sadu | Kremašica

    […] smo i Višnja i ja bile na Exitu, kasnimo sa izveštajem sa otvaranja Sephora prodavnice u Novom Sadu. Sephora se otvorila u petak u tržnom centru Bazaar i sve Novosađanke su mogle da uživaju na […]

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.