Da li pripadate onom tipu žena koje telo dovode u formu mesec-dva dana pred letovanje, a licu posebnu pažnju posvećuju nepostredno uoči važnih događaja? Ili ste možda u grupi onih koje donose “novogodišnje rezolucije”?
Svejedno, sigurno već znate da ni jedno ni drugo nije dobro za vaše zdravlje i lepotu.

Čak i najboljim proizvodima za negu i anti-age negu kože treba vremena da deluju. Stručnjaci ponekad napominju da je potrebno čak i tri do četiri meseca da saznate da li vaša nova rutina potpuno funkcioniše kako vi želite.
Kada je efikasnost preparata u pitanju, svi se slažu, primarna stvar u izboru je da poznajete svoju kožu. Ali, ne samo u pogledu tipa, koji se kreće od suve do masne, nego i u pogledu individualnih znakova starenja. Uz to, vaš kriterijum može biti i iskustvo korisnika ili kredibilitet brenda.

Formulacije Eucerin® anti-age linija, koje su danas deo dnevne rutine nege miliona dama u svetu, došle su iz Eucerin® laboratorija, kasnije Istraživačkog centra, kao velike inovacije na polju nege kože. Jedna od najistaknutijih među njima je Eucerin®Hyaluron-Filler linija, koja je 2006.godine napravila veliki korak napred za celu dermokozmetičku industriju. Formulacija ove linije i dalje je jedinstvena po tome što sadrži Eucerin® patentiranu kombinaciju hijaluronske kiseline dugog lanca, koja aktivno deluje na popunjavanje površinskih bora i hidrataciju površinskog sloja kože, i hijaluronske kiseline kratkog lanca, koja ima 40 puta manju molekulsku masu i prodire u dublje slojeve kože, obezbeđujući dubinsku hidrataciju i popunjavanje dubokih bora.

Unapređenjem formulacije ove linije 2020.godine napravljen je novi iskorak na polju anti-age nege. Pored bioaktivnih glicin saponina, koji efikasno stimulišu produkciju hijaluronske kiseline, obezbeđujući koži hidrataciju na mestima gde duboke bore nastaju, formulacija Eucerin®Hyaluron-Filler linija, sada sadrži i enoksolon, koji štiti rezerve hijalurona u koži. Zahvaljujući tome nega Eucerin® Hyaluron-Filler preparatima pruža trostruke efekte ani-age nege- vidiljivo popunjava bore, stimuliše proizvodnju hijalurona i štiti nivo hijalurona u koži.

Neseser-Hyaluron Filler + Elasticity

Eucerin® Hyaluron-Filler linija, među damama poznata kao srebrna, preporučuje se kao prva anti-age nega, ali je mnoge dame koriste i kasnije ako su bore najznačajniji izazov starenja njihove kože. Jedan od omiljenih preparata u ovoj liniji je Eucerin®Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF 30 za sve tipove kože, jer pruža i visoku zaštitu od sunca koja se preporučuje i tokom jesenjih i zimskih meseci zbog uticaja UV zračenja na prevremeno starenje kože. Kada je noćna nega u pitanju, tu je Eucerin® Hyaluron-Filler noćna krema za sve tipove kože koja dodatno sadrži i koncentrovani dekspantenol koji podržava proces regeneracije kože. Redovnom upotrebom ovih krema koža je podmlađena, optimalno hidrirana, a vidljivost bora umanjena.
Ako vaše lice s godinama dobija tužni izraz koji nastaje gubitkom volumena, za sledeću fazu anti-age nege biće vam potrebna Eucerin® Hyaluron-Filler +Vulume Lift linija, čije pakovanje sadrži crvenu boju, a koja vraća čvrstinu kože i mladalačke konture lica. Kreme za dnevnu negu iz ove linije dodatno sadrže još dva aktivna sastojka: magnolol i oligopeptide, koji ciljano deluju upravo u onim slojevima kože u kojima se dešava gubitak volumena i nastanak bora. Noćna krema iz ove linije takođe sadrži dekspantenol. Nakon redovnog korišćenja preparata iz Eucerin® Hyaluron-Filler +Vulume Lift linije lice izgleda podmlađeno sa obnovljenim mladalačkim konturama.

Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity linija, koja je od 2016. godine omiljena među mnogim damama u zrelom dobu, takođe nudi dnevne kreme koje obezbeđuju visoku zaštitu od sunca koja je potrebna tokom cele godine. Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity Dnevna krema SPF 30, a od ove jeseni nova Eucerin®Hyaluron-Filler + Elasticity Dnevna krema SPF 30 Rose, pored toga povećavaju elastičnost i čvrstinu kože, umanjuju bore i hiperpigmentacije i vraćaju koži blistavost. Dodatno, Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity Dnevna krema SPF30 Rose zahvaljujući ružičastim pigmentima trenutno daje koži blago ružičasti, karakteristično mladalački, sjaj. Osim Eucerin® inovativne, trostruko efikasne, osnovne formulacije, ove kreme sadrže jedinstvenu aktivnu kombinaciju arktina, koji ubrzava proces obnove kolagena u ćelijama kože, i kreatina, koji obnavlja proizvodnju kolagena i povećava elastičnost kože, kao i Eucerin® patentirani Thiamidol®, koji klinički i dermatološki dokazano ublažava postojeće hiperpigmentacije i sprečava njihovo ponovno pojavljivanje. Naravno vaša dnevna rutina nege trebalo bi da uključuje i Eucerin®Hyaluron Filler+Elasticity Noćnu kremu, koja će ubrzati proces regeneracij kože i intenzivno je nahraniti.
Vrhunac praznične atmosfere i novogodišnje rezulucije tek nas očekuju. Ali, zašto ne bismo već sada doneli jednu veoma važnu odluku – da više brinemo o zdravlju i lepoti kože – i počeli da je primenjujemo? Između ostalog, to će doprineti da praznike dočekamo zadovoljni sobom, a time i spremniji da svoje dobro raspoloženje prenesemo drugima.

Uz Eucerin® zima je sjajna

Neseser koji dobijate u Eucerin® partner apotekama uz kupovinu Eucerin® anti-age preparata sadrži mini lux pakovanja od 20ml krema za dan i noć iz Eucerin® Hyaluron-Filler i Eucerin® Hyaluron-Filler+ Elasticity linija. Kupon sa 30% popusta na kupovinu narednog anti-age preparata možete iskoristiti u periodu od 15. januara do 29. februara 2024.godine. Popust se ne može primeniti na preraparate čija je cena već snižena i specijalna pakovanja. Ovom ponudom i popustom nisu obuhvaćeni Eucerin® anti-age kreme za negu područja oko očiju.

Eucerin--zima-je-sjajna-B2-poster