Došlo je vreme da Kremašica bar malo nadoknadi propušteno izveštvanje o trendovima iz sveta ulepšavanja i poslednjih trendova modernog ženskog izgleda. Ima dosta materijala, ali sam se ja odlučila za nekoliko interesantnih detalja.

Ovo mu sad dođe kao neki kolaž od blic vesti.

Katy Perry i njena dva manikira koje je uradila Pattie Yankee. Možete posetiti i njen blog na adresi pattieyankee.blogspot.com. Prvi manikir je Katy nazvala CandyLand koji je nosila na besplatnom koncertu prilikom predstavljanja novog Windows telefona. Ovaj manikir joj se odlično uklapao sa mini haljinicom na kolačiće.
katy perry candy sprinkle nail art

 

Glitzy Gray ili svetlucavi sivi manikir koji je takođe uradila Pattie Yankee Katy je nosila na prezentovanju njenog parfema Purr.

katy perry gray silver sparkly nails

katy perry purr fragrance

 

Katy Perry možete pratiti na njenom tviter nalogu, gde ona redovono obaveštava svoje fanove o njenom životu. Tako je tvitovala i o svom Minx manikiru (o kojem smo već pisale) i ostavila sliku  na kojoj možete i videti kako to izgleda. Radi se o sličicama Willy Wonka-e, fiktivnog lika iz novele Charlie and the Chocolate Factory.

Minx Katy Perry

 

Nije baš tema vezana za šminkanje i kreme, ali je vezana za žene i modu, pa sam pomislila da bi i vama bilo zanimljivo da pogledate kako Japanke koriste Google pretragu da isprobaju razne haljine.

Jedan računar, projektor i dostupan izlaz na net, dovoljna je oprema za zabavu koja žene u Japanu čini srećnim.

 

Za sve one koje su sklone grickanju noktiju, ovo i nije baš sjajna vest, ali je svakako zanimljiva. Izašli su novi mirišljavi lakovi za nokte: Laffy Taffy Strawberry – roza lak za nokte od jagode, Bubble Yum Cotton Candy – plavi lak sa mirisom šećerne vune i Jolly Rancher Green Apple – zeleni sa mirisom jabuke. Svaki košta po $5. iako ovo nisu prvi mirišljavi lakovi za nokte na tržištu (postoje i Revlon mirišljavi lakovi i lakovi cvetnog mirisa brenda Anna Sui), izuzetno su privlačni, a i poprilično jeftini.

Dosije X iliti šta smo to propustili 1

Dosije X iliti šta smo to propustili 2

Dosije X iliti šta smo to propustili 3

 

Pošto sam veliki filmofil, s velikim interesovanjem pratim sva holivudska ostvarenja, a ove godine ima popriličan broj onih koji su tematski veoma bliski mojim interesovanjima. Naredni film koji s nestrpljenjem očekujem je baletska triler/drama „Black Swan“, odnosno „Crni Labud“, sa Natalie Portman i Milom Kunis u glavnim ulogama. Film je dosta dobro ocenjen na IMDB-u, a šminka i kostimi zaista obećavaju estetski ugođaj. Već se na nekoliko beauty blogova pojavljuju tutorijali za šminkanje a la crna labudica. Pogledajte fotke ispod.

 

Dosije X iliti šta smo to propustili 4

Dosije X iliti šta smo to propustili 5

 

Uvek ima vesti o novim zaštitnim licima velikih kozmetičkih brendova. Doznala sam da se pojavila nova linija proizvoda za kosu iz L’Oreal-a, i to brenda L’Oreal Paris, pod nazivom EverSleek koju će reklamirati poznata glumica/pevačica/dizajner Jennifer Lopez. Postoje već linije EverPure  i linija EverStrong. Reklamna kampanja će započeti u novoj 2011. godini, a s obzirom na uspeh koji Jennifer postiže u prodaji svojih mirisnih nota, L’Oreal je napravio dobar poslovni potez. Pronašla sam nekoliko fotki proizvoda iz linije EverSleek, ali ću vam ovde postaviti samo tri, čisto da se upoznate sa izgledom pakovanja i stilom dizajna ove kolekcije. Izgleda nešto finije i skuplje od standardnih preparata za kosu.

 

Dosije X iliti šta smo to propustili 6

Dosije X iliti šta smo to propustili 7Dosije X iliti šta smo to propustili 8Dosije X iliti šta smo to propustili 9