SkorpijaNova Kremašica – novi horoskop! Srećan rođendan Škorpije! Niste Škorpija? Ostanite uz Kremašicu i doćiće i vaš znak na red. Naime, odlučili smo da svakoga meseca odgovarajućem horoskopskom znaku, kao rođendanski poklon, damo kratak opis kozmetičkih predloga za šminku i frizuru koji odgovaraju karakteru tog astrološkog profila.

Pošto je ovo mesec Škorpija, sa njima i počinjemo. Da vidimo…

Za Škorpije se kaže da su najseksipilnije osobe od svih zodijačkih znakova. Magnetične i misteriozne, Škorpije imaju moć da privuku ljude, a veliki deo njih ponašaju se često kao male opasnice. Škorpije imaju sposobnost da otkriju šta se nalazi ispod površine, pa tako, iako mogu proniknuti u tajne drugih ljudi, oni predstavljaju prave enigme i zagonetke za druge ljude. Ovo je znak sive eminencije, tihe moći i njegovi pripadnici uglavnom imaju sklonosti ka posmatranju sveta na potpuno sebi svojstven način, različit od percepcija drugih ljudi.

Za neke predloge o šminkanju i friziranju Škorpija, čitajte dalje.


Demi Moore je ŠkorpijaŠta bi Škorpije trebale koristiti: Veoma intenzivnu šminku, sa puno detalja i precizno sečene i oblikovane frizure. Vaš znak je praktično kao stvoren za šminkanje ‘dima u očima’, pa možete i veoma često isticati vaše oči sa malo crnog ajlajnera.

Kod manikira, odlučite se za tamnije boje laka, kao što su: teget, crne, bordo ili tamno crvene. Ovo vam ujedno omogućava i da budete ove jeseni u trendu . Za dnevni izled, nokte oblikujte jednostavno, ali nikako previše nežno i slatko. Čist i uredan izgled noktiju je vaš zaštitni znak.

Kada pomislite na stil frizure jedne Škorpije, neka vam na pamet padne slika Julije Roberts, čija kosa izgleda savršeno doterana čak i dok je sva oznojana i u punom trku.

Konačno, ako postoji iko ko imalo uživa u brazilskim depilacijama – to je Škorpija! Ovaj znak je povezan sa reproduktivnim organima i svim tim seksi stvarima.


dim u očima je za Škorpije set za manikir tamniji manikir

Šta nije za Škorpije: Nesređene zanoktice, iscvetali krajevi kose, ispucale usne. Svako se bori sa ovakvim sitnicama dok doprinosi svom spoljašnjem izgledu, ali Škorpije koje suviše obraćaju pažnju na detalje, prosto pršte od sekiracije zbog ovakvih malih nedostataka.

Škorpije bi trebalo da izbegavaju svetle i pastelne boje u svojoj dekorativnoj paleti. Kada budete odabirali senku za oči ili karmin, odlučite se pre za bogate i pune boje, kao što je purpurna umesto nežne ljubičasteboje lavande, ili smaragdno zelenu umesto ledeno mentol zelenu.