StrelacŽene Strelci su poznate po tome što su, takoreći, bez dlake na jeziku. Iz ovog razloga, prijatelji uglavnom imaju poverenja u Strelce iz svog okruženja da će im uvek dati pravi i iskreni savet. Ako ste Strelac u horoskopu, među prvima ćete priznati svojoj prijateljici da joj frizura možda i nije najbolje uspela i tačno ćete prepoznati koje boje nikako ne bi pristajale vašem tenu. Međutim, problem se javlja kada postanete malo previše direktni. Ukoliko vaše primedbe omekšate jednim nežnim osmehom, možete daleko da dogurate.

E, kako prepoznati Strelce po izgledu? Pogledajte samo supermodel Tyra-u Banks, tipičnog primerka: Ona uvek priča o čuvenom osmehu koji mora biti vidljiv i u očima, a umela je često praviti smešne grimase da bi ublažila svoje prelepe, ali stroge crte lica. Neki drugi Strelci, kao na primer Brad Pitt, mogu izgledati izuzetno privlačno i rezervisano na prvi pogled, ali kada se na njihovom licu razbije sve u jedan široki kez, oni postaju mnogo prijemčiviji i osećajniji. Za predloge u vezi nege kose i kože Strelaca, čitajte dalje…

 

Lucy Liu

Šta bi Strelci trebali koristiti: Bogate i jake boje kao što su tamno ljubičasta i teget. One bi lako mogle biti i veoma suptilne na licima Strelaca. Dobro im pristaju sve te zagasite boje – boja šljive, tamno bordo, maslinasto zelena, čokoladna, tamna metalik siva,… Pogledajte samo kako jedan ljubičasti ajlajner stoji na očima Lucy Liu.

Ono što je pohvalno za pripadnike ovog znaka je da vrlo dobro znaju da izbalansiraju količinu makeup-a na svom licu i znaju da u većini slučajeva manje šminke izaziva jači efekat. Baš zbog toga, ženama Strelcima dovoljno je da skupe kosu u običan konjski rep i one će znati da nose svoju frizuru tako da ona i u tom slučaju izgleda totalno seksi. Oni nikada neće naglasiti više delova lica istovremeno, pa u svojoj paleti boja imaju uvek i neutralne nijanse koje dobro uklapaju sa agresivnijim i tamnim tonovima.

Za Stelce je najbolja ona kozmetika koja ima baš onakav učinak za kakav se tvrdi u reklamnoj poruci. Maskara za tri puta duže trepavice? Da, ali samo ako vidite neki opipljivi dokaz.

 

Šminka za Strelce privezak za Strelce za prirodan izgled

Šta nije za Strelce: Postoji velika razlika između opuštenog, svakodnevnog izgleda i zarozanosti i neprivlačnosti. (E, da, i Britney Spears je Strelac) Tako da, možete biti ležernog izgleda, onako kako vam je najudobnije i bez puno spremanja, ali ne zaboravite da bar malo sebi udovoljite doterivanjem i dovođenjem sebe u red.