Jarac
Srećan rođendan Jarčevi! Niste Jarac? Ostanite uz Kremašicu i doćiće i vaš znak na red. Škorpije i Strelčevi su prošli i njihov „bjutiskop“ možete naći u našoj sekciji Kremašicin horoskop , a sada – prvi zimski znak.

Ah, opet kasnim sa horoskopom! Šta ću… praznici su počeli, zima je tu, a ja sam sve više rasejana. E to je zato što nisam Jarac u horoskopu.

Jarčevi su uvek na tragu svojih obaveza, znaju šta rade i vrlo su organizovani. Štaviše, poznati su po svojoj strogoj radnoj etici i disciplini. Pogledajte samo britanski top model Kate Moss. Ona je uspela da sanira svoj raspusni i skandalozni život svojim profesionalizmom i ispravnim poslovnim stavom. Nema te prepreke pred kojom bi jedan Jarac ustuknuo, ali pošto je to ipak koziji znak, tendencija je da on radi stvari uvek na teži način.
Jarčevi su uglavnom po prirodi mudri, konzervativniji i starmali.
Za savete u šminkanju i frizurama za Jarčeve čitajte dalje…

katemossdm2208_468x674Što se njihovog izgleda tiče, poznati su po dobroj strukturi kostiju. Dobri primeri za to su poznati Jarčevi: David Bowie, Sade i Annie Lennox. Ljude ovog znaka možete prepoznati tako što ćete primetiti jedan ozbiljan odraz u njihovim očima, ali kada se oni nasmeju, to nikada neće biti izveštačeni kez. Svi Jarčevi uglavnom mrze lažne i izveštačene stvari.

Šta je za Jarčeve: Ako ste Jarac u horoskopu, vaše kupatilo je sigurno prepuno onih klasičnih, kvalitetnih proizvoda, a malo imate onih šarenih, inovativnih, da kažemo, pomodarskih stvari. Vama je uvek potreban dobar izgled koji će da traje ceo dan, bez da su vam usput potrebne popravke i osveženja. Jednostavne i osnovne stvari za doterivanje kao što su maskara ili stik za usne u boji, biće vam dovoljne da dobijete malo svežine, nege i boje, a da ne morate da se mučite izvlačeći ajlajnere, kreone, podloga+puder, ruževe za usne+masne sjajeve, itd. Senke za oči koje bi vama odgovarale su u zemljanim bojama, naročito one mat. Vaše frizure treba da su uvek uredne, naravno. Međutim, bilo bi dobro da potrošite još malo dodatnog slobodnog vremena da ta frizura bude u malo strožije i preciznije oblikovana, jer će se to savršeno slagati sa vašim temperamentom i poslovnošću.

 

flirt senke za jarce zurka

 

Šta nije za Jarčeve: Za vas definitivno nisu šljokice i svetlucave senke za oči, neon i fluorescentne boje i blesavi i neobični lakovi za nokte. Prirodniji izgled više ide uz karakter koji odgovara vašem zemljanom zodijačkom znaku.