RibeSrećan rođendan, Ribe!
Ako niste Riba, vaš horoskop možete pročitati u našoj sekciji Kremašicin horoskop ili će on tek doći na red. Sve što treba da uradite je da ostanete uz Kremašicu. Svakog meseca pišemo horoskop za po jedan znak. A sada, da vidimo šta kaže Kremašicin horoskop za sve one koji su rođeni između 19. februara i 20. marta, dakle – Ribe!

Ribe su jedan od Kremašicinih omiljenih horoskopskih znakova. I ne samo zato što su sve Ribe ribice, nego zato što su Ribe jedan od najosećajnih i najpožrtvovanijih ljudi. Odlikuju se uglavnom odličnim smislom za humor, kao, recimo, Drew Barrymore i Queen Latifah, strpljenjem i dobrom intuicijom. Ribe, kao veoma romantične duše, često umeju da budu maštovite, ali u isto vreme žive u skladu sa svojim emocijama.

Na nesreću, kada Ribama dođe žuta minuta, one imaju običaj da budu promenljivog raspoloženja, dekoncentrisane i da izbegavaju da se suoče sa problemima licem u lice. Kada dođe do ovakvog nepovoljnog stanja, za Ribe bi najbolje rešenje bilo da se dobro isplaču, osveže odmorom i popunjavanjem dnevnika, ili potraže utehu u nekom nežnom zagrljaju.

Za savete o ulepšavanju dama u znaku Ribe, čitajte dalje…


Drew BarrymoreŠta je za Ribe:
Za pripadnice ovog vodenog znaka, sve je nekako u stilu sanjarenja i fantaziranja. Vama će iz ovih razloga, veoma prijati neki eteričan stil i delikatan i svetlucavi makeup. Odlučite se najpre za sedefaste i šljašteće senke za oči, a na telo obavezno načetkajte malo sitnijih šljokica u toplijim vremenskim uslovima. Vama će odlično stajati sva dekorativna kozmetika u morsko zelenim tonovima, bojama peska i zemlje, ali i hladnije ljubičaste nijanse.

Zeleno, volim te, zelenoLjubičanstveni nokatSvetlucavo po teluGusarska senka

Šta nije za Ribe:
Svetle boje crvene i narandžaste definitivno nisu deo vašeg stila. Topli tonovi ne idu uz vašu romantičnu, nenametljivu i sanjalačku prirodu. Sa druge strane, neutralne i jednostavne boje, kao i jednobojna kozmetika na vašem licu, biće vam dosadna i neinteresantna.

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Trackbacks/Pingbacks

  1. Muški i ženski parfemi za Ribe - Kremašica

    […] ili Venera u Ribama ) obožava šminku i parfeme, da se doteruje ali i maskira.  Pogledajte Kremašicin horoskop za predlog makeup-a. Izrazito su maštovite, sklone igranju raznih uloga u životu, posebno u […]

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.