taurus_Zodiac_Sign_Body_PaintingsSrećan rođendan Bikovi! Stidim se da priznam, ali u tekstu koji sledi, pomalo pristrasno nastupam, jer koleginica Kremašica je rođena baš u ovom znaku. :mrgreen:

Eto… Međutim, čak iako niste vi ili neko vama blizak pripadnici ovog zodijačkog znaka, postoji puno stvari koje bi vam se o njima dopale.

Od svih horoskopskih znakova, Bikovi su oni koji najviše cene one fine i luksuzne stvari koje život iznosi pred njih. Gurmanska trpeza, najfinija muzika i sve one decentne i raskošne (da ne kažem kremaške) stvari su kao stvorene da pokrenu pripadnike ovog zemljanog znaka.

Uprkos Bikovoj ljubavi prema najvišem kvalitetu, on jednostavno živi za pronalaženje povoljne cene i dobre kupovine. On će najverovatnije pregledati sve skupocene parfeme, a na kraju se odlučiti na neki sa rasprodaje. Za devojke Bikove uglavnom važi da obožavaju klasičan izgled, pa one često mogu ostati zaglibljene u kolotečinu, bez naglih promena i raznolikosti u stilu.

Za savete za ulepšavanje dama u znaku Bika, čitajte dalje…

AUDREY_HEPBURNŽene Bikove ćete često prepoznavati po visokom čelu, punim usnama, dugom vratu i naglašenim očima. Kao, recimo, Audrey Hepburn, Jessica Alba ili Penelope Cruz.

Šta je za Bikove: Žene Bikovi umeju da iznesu stil klasične elegancije kao niko drugi. Pomislite samo na Audrey Hepburn i čuveni “Doručak kod Tifanija”. Dragi kamen koji je po pravilu amajlija Bikova je smaragd, a (gle koincidencije!) većini Bikova odlično stoji zelena boja.

Ako ste rođeni u znaku Bika, pokušajte sa ajlajnerom boje mahovine da biste istakle svoje smeđe oči, a možete i da pozelenite sasvim i prepustite se uživanju u ekološkoj u sasvim prirodnoj šminci, kako biste zadovoljili kozmetičke potrebe vašeg zemljanog znaka. Zapamtite, za svakog Bika postoji jedna peščana nijansa ruža za usne i jedna luksuzna mirisna nota parfema sa kojom ćete biti najzadovoljniji (što ređa, to bolja).

 

 

audrey-hepburn17987GreenEyeliner_310

Šta nije za Bikove: Neobaveznu i raspuštenu kosu ostavite Lavovima, a razmrljani crni ajlajner prepustite Škorpijama. Smele i agresivnije boje neće baš ići na vašu ruku. Držite se jednostavnosti i kombinacije od najviše 2 nijanse na licu.

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

3 komentara na “Kremašicin horoskop za Bika”

  1. Goldie - Koleginice, hvala ti na ovom horoskopu. :-) Bas si me pogodila.
  2. Blondie - Bravo, devojke! Tek nedavno sam otkrila ovaj sajt, i oduševljena sam celokupnim delom. Iako sam teta od 44 leta (ovih dana, naravno) obožavam novosti iz sveta mode, a vi to jako dobro radite. Pozdravljam!!!
  3. Kremasica - Hvala Blondie, drago mi je da ti se sajt dopada. Radimo i trudimo se jer volimo ovu tematiku. Svaka podrska nam puno znaci.

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.