gemini-body-art-evertsJuhuu! Srećan nam rođendan, Blizanci! Da, i vaša autorka bjutiskopa je Blizanac i pomalo joj je komplikovano da sada piše o tome, a da ne bude pristrasna, ali šta je – tu je! Evo vam i te priče za ovaj deo maja i juna meseca, onako, od srca.

Za Blizance se kaže da su jedan vrlo kompleksan znak, poznat po svojim izvanrednim komunikacijskim sposobnostima i jednom šarmantnom nastupu, pa su često okruženi ljudima koji postaju njihovi pravi obožavatelji. Odlikuju ih odlične retoričke sposobnosti, elokventnost i neposrednost. Izuzetno su dinamične osobe. Sa druge strane, Blizanci umeju da lelujaju i prelaze iz krajnosti u krajnost, pokazujući dve veoma različite strane svoje ličnosti. Pomislite samo na Angelinu Jolie i njene sklonosti ka humanitarnom radu, dok je svojevremeno redovno furala onaj bad-girl fazon sa tetovažama i svim tim propratnim stavovima. (Ljudi često umeju da kažu za nas, Blizance, da smo dvolični i prevrtljivi, ali to je verovatno zato da bi pokvarili onu divnu priču kako su Blizanci izuzetno inteligentni. ;)

Blizance najčešće možete prepoznati po delikatnoj ključnoj kosti, širokom osmehu, i sitnim, finim crtama lica kao što imaju, recimo, Natalie Portman i Nicole Kidman.

Za savete za ulepšavanje dama u znaku Blizanaca, čitajte dalje.

angelina_jolie-1118Šta treba da koriste Blizanci: Rizikujte noseći smele boje kao što su to na primer narandžasta, žuta, ljubičasta ili magenta – zatvoreno purpurno-crvena ili ciklama boja. Nokti u neon bojama će biti izuzetno popularni ovog leta, pa će ovo za Blizance biti fantastičan način da izraze svoj vedar duh i vrcavu narav. Ciklama ili boja fuksije bi izuzetno dobro stajala na damama u znaku Blizanaca kao prozračan puder u gelu ili neki mat sjaj za usne. Za ovaj horoskopski znak se između ostalih delova tela, vezuju ramena, ruke i šake, pa je za vas veoma poželjno da koristite neke fine kreme za ruke i počastite se s vremena na vreme profesionalnim manikirom. Za vas su kao stvoreni svi oni 2-u-1 proizvodi, naročito oni interesantni ruževi za usne sa sjajem na suprotnom kraju.

beyonce_300x400fushneon_nail_paints

Šta nije za Blizance: Blizanci igraju uvek po ritmu svoje sopstvene muzike, a pogotovo znaju kako da budu veliki individualisti. To se posebno može prepoznati kod žena Blizanaca kakve su Helena Bonham Carter i Alanis Morrisette. Čak iako ne odete do kraja sa vašom šašavom ličnošću i smicalicama, bilo bi najbolje da pronađete nešto što će definisati posebno vas, i da se toga držite. Poslednje što treba da dopustite sebi je da se stopite sa masom i da ličite na druge ljude. Svaki put kada se osetite pomalo nesigurni u sebe i potišteni, zakažite posetu frizerskom salonu ili pokušajte sa nekim sasvim novim stilom.