zodiac_04_cancerSrećan rođendan kremašice Račice! Vi ste rođene u jednom veoma interesantnom horoskopskom znaku za čije pripadnike važi da su konstantno podložni nekim promenama. Vi ste poznati kao veoma srdačne osobe, pažljive i oprezne. Uz vaše veliko srce, idu i velike iznenadne promene raspoloženja. Poznati ste po svojoj lojalnosti, iskrenosti i da ste veliki romantičari. Rakovi se često nađu u situaciji da članovima svoje porodice i najbližim prijateljima pruže rame za plakanje. Veoma su dobri u tome. Međutim, zbog svoje osetljivosti, mogu da se nađu i preopterećeni u ovakvoj ulozi, a tada… Čuvajte ih se!

Kako da prepoznate osobu u znaku Raka? Potražite osobu sa širokim osmehom, mekim crtama lica, atletskoj građi i držanjem punom samopouzdanja. Setite se, recimo Missy Elliott, Liv Tyler, Courtney Love, Meryl Streep ili Lady D.

Za savete za ulepšavanje dama u znaku Raka, čitajte dalje.

lg1aŠta je za Rakove: Za vas je ključ raznovrsnost! Posebno to važi za one Rakove kod kojih su izražene pomenute promene u raspoloženju i povremenom javljanju njima svojstvenih bubica. Držite se oprobanih proizvoda koji su za vas „odrađivali posao“ i ranije. Najbolje bi bilo da to bude neka prirodna varijanta i diskretna šminka, koja je uvek dobra osnova da je dopunite nekom neobičnom i blesavom bojom. Sve u cilju da se uklopi sa vašim raspoloženjem, jer ćete se tako najbolje osećati. Posebno ćete dobro izgledati sa metalik bojama senke, ruža i lakova za nokte, a svetlucavo rumenilo će vašem tenu dati pravi finiš za specijalne prilike. (I onako vašim znakom vlada Mesec). Kombinujte čedan izgled na vašem licu sa nekim seksi detaljem. Recimo, veoma tamnim lakom za nokte ili izuzetno svetlucavim usnama, kao što to rade poznate devojke Rakovi – Lindsay Lohan i Jessica Simpson.

Glossy-puckered-lips-of-woman 332844049 zchane64828

Šta nije za rakove: Spomenula sam seksi detalj? Nikako nemojte preterivati sa tim. Ok je imati zavodljivu bob frizuru ili frenč manikir, ali za vas nije baš preporučljivo upustiti se u ceo taj imidž porno dive. Neke dame Rakovi, kao što su Pamela Anderson, Lil’ Kim i Courtney Love, postale su po izgledu sasvim druge osobe. U potrazi za savršenim izgledom ne prežu čak ni od hirurškog noža.