leoSrećan rođendan, drugarice Lavice! Sigurno ste danas već pročitali negde vaš dnevni horoskop, zar ne? E, pa u tom slučaju, za vas je Kremašica spremila jedan pravi horoskopski užitak. Rođendanski poklon u vidu saveta za bolji izgled koji su primereni vašem astrološkom profilu. Ili bar tako kažu… Sve u svemu, zabavno je, pa pročitajte.

Pošto su Lavovi generalno najsrećniji kada su u centru pažnje, za njih je najpoželjinije da njihova lepota nikako ne prođe neopaženo. Što se tiče šminke, na Lavovima odlično prolaze smele i prodorne boje, ali ono što je Lavovima, i Lavicama dragim, mnogo važnije od šminke jeste frizura. Čak je i osnovno obeležje ovog znaka ona sjajna griva koja krasi glavnog lika u životinjskom carstvu. Na primer, poznate Lavice Jennifer Lopez i Debra Messing su obe uvek viđene sa fantastičnim frizurama koje kao da govore “primeti me”. U kakvom god stilu da su obučene, svu pažnju privlače svojim bujnim loknama.

Da saznate nešto više o bojama make up-a i frizurama za Lavove, čitajte dalje…

jennifer_lopez_2

Šta je za Lavove: Osobe rođene u znaku Lava izgledaju odlično ukoliko se upuste u rizik i na sebi ponesu nešto za šta bi se drugi retko usudili da stave na sebe iz stida ili nedovoljnog samopuzdanja. Recimo, kada se čuvena Coco Chanel (inače Lav u horoskopu) vratila sa letovanja preplanulog tena, ceo svet je propratio ovaj novi kozmetički trend. Iako možda vi nećete moći da pokrenete neki ovako krupan trendseterski korak, kao jedan savremeni Lav, moći ćete da se odvažite i ukrasite svoje usne i nokte nekim nasvakidašnjim nijansama i teksturama. Pošto je zaštitna boja Lavova zlatna, možete pokušati sa nekim metalik senkama za oči i odgovaraućim lakovima za nokte kako biste privukli svu pažnju. Obavezno se počastite nekim skupljim frizerajem i odlučite se pri tome za moderan stil sa kojim ćete se osećati moćno i samouvereno.


3578XL foto4 color_craze_nailpolish


Šta nije za Lavove: Neutralne palete boja za vašu šminku. One jesu privlačne, ali su možda malo više dosadne za vaš temperament. Ako ste baš naumili da istrajete sa ovim golišavim, prirodnim i blah izgledom, potrudite se barem da išarate nokte ili ih namažete nekim šljokičavim lakom da biste izašli sa izbalansiranom kombinacijom akcentovanja lica i ruku.

2601208384_85bf599c3e