virgoSrećan rođendan svim Devicama! Došao je na red i horoskopski savet za šminku i frizuru i za vas. Za Device se veruje da su izuzetno precizne, savesne, pedantne, racionalne i nepoverljive osobe. Po prirodi su veoma često zaokupljene svojim telom i očuvanjem njegovog zdravlja, pa samim tim i izgleda. Za vas se, u ovom smislu, u opšte ne brinemo! Vi verovatno i sami odlično znate kako da negujete vašu kožu, kosu i dovedete se u top formu, a ukoliko niste sasvim zadovoljni svojim izgledom, vi veoma dobro znate zašto je to tako.

Poznato je još i da su Device osobe koje mnogo pažnje posvećuju detaljima i sitnicama, takoreći pate od perfekcionizma. Ovo ima za Device i svoje loše i svoje dobre strane. Dobra strana je to što one imaju strpljenja i zavidnu veštinu da sve na sebi srede „pod konac“. Zato, recimo, možete prepoznati pravu Devicu u glumici Selmi Hayek koja izgleda do sređena do detalja, čak i kada nije u večernjoj toaleti. Loša stvar je to što osobe kakve su Device mogu biti suviše kritički nastrojene i primećuju sitne mane koje niko drugi nije u stanju da zapazi. Osobe u ovom horoskopskom znaku će najčešće biti oni koji se stalno žale na ogromnu bubuljicu koja im je izašla, a niko drugi to ne bi ni primetio.

Da saznate nešto više o šminkanju i doterivanju koje odgovara Devicama, čitajte dalje.

 

Salma_Hayek_1Devicu će te prepoznati po licu nevinašceta, baby face-u, ali i po srdačnom i uslužnom ponašanju.

Šta je za Device: Devica je zemljani znak, što znači da vi odlično izgledate u neutralnim i prirodnim bojama. Boje vašeg znaka su krem braon, smeđa, siva, plava i slične hladne boje. Pokušajte prvo sa njima. Trebalo bi takođe da koristite boje koje vas čine da izgledate što prirodnije. Naravno, i za vas važi ono pravilo – ako diskretno našminkate oči, naglasite usne, i obrnuto.

Što se frizure tiče, trebalo bi da istaknete ono što vam je priroda podarila. Dakle, ukoliko imate kovrdžavu kosu, pustite je da divlja, a sa ravnom kosom, koristite odgovarajuće preparate i negujete njen sjaj i volumen. Još jedan primer Device – Beyonce Knowels. Izgleda fantastično i kada samo izvije svoje lokne.

Šte nije za Device: Neuredno, blesavo, smelo, izgled “gledajte u mene!”. To nikako nije za Device, ili se bar one neće osećati prijatno sa takvom šminkom i frizurom. Potrebno je još i da pripazite da vaš izgled bude prikladan vašim godinama. Nemojte pratiti baš svaki trend koji će vas činiti da izgledate kao mala devojčica i biće sve ok.

PXT9RE8M o_7Qpsz8NE9pVOKQp Index_Split_Girl