zodiac_07_libra

Ovo je vreme Vaga, pa im svima od srca čestitamo rođendan i darujemo nekoliko redaka posvećenih nezi njihove lepote.

Divne Vage su sve u znaku međuljudskih veza, balansiranja i ravnoteže. Vage uvek možete prepoznati po nežnom osmehu i onim simpatičnim jamicama na obrazima. Ovakav očaravajući osmeh imaju, recimo, neke svetski poznate Vage: Catherine Zeta-Jones, Matt Damon ili Hilary Duff. Vage, generalno, zaista imaju ukusa i uvek svoj spoljašnji izgled doteraju pažljivo i s merom.

Još jedna tako smerna, ali uvek savršeno doterana Vaga je Gwyneth Paltrow, koju cenimo zbog njene genijalne kremaške izjave: “Beauty, to me, is all about being comfortable in your own skin. That, or a kick-ass red lipstick.” Dakle, osećati se prijatno u svojoj koži ili imati brutalan crveni karmin.

Da saznate nešto više o stilovima i šminkanju koje najviše odgovaraju osobama u znaku Vage, čitajte dalje.

 

Što se mode tiče, one uživaju da nose markiranu odeću. Poznata pevačica Gwen Stefani, jedna je od Vaga koje imaju čak i svoju liniju odeće i parfema. Bočicu njenog parfema Harajuku možete videti na slici ispod. Priznaćete da je ona jedna prava Vaga kremašica sa stilom.

Gwen-StefaniStefaniHarajukuLover

Šta je za Vage: Vage prosto blistaju kada nose boje kao što su roza, boja lavande, plava ili tirkizna. Ljubičaste su u modi ove jeseni, pa sa tim sigurno nećete pogrešiti. Ono što je bitno je da se ove boje ne nose sve odjednom!

 

2007-creative-straightBlueEyeshadow11beauty-pink-image1

 

Možda biste želeli da malo eksperimentišete i da se pojavite sa nekim smelijim izgledom, ali vi uvek dobro znate kada je vreme da se zaustavite i odlučite da je dosta. Vraćajući se na primer Gwen Stefani, znamo da ona večito nosi crveni ruž, jaku šminku na očima i upadljive lakove za nokte. Međutim, na njoj je to uvek tako dobro izbalansirano i uvek izgleda odlično sa njenim porculanskim tenom.

Šta nije za Vage: Za vas definitivno nije da se sasvim okružite neutralnim bojama. Vage zasijaju punim sjajem kada svome izgledu dodaju jedan premaz neke interesantne boje. Dakle, ako je i vaša frizura i šminka poprilično diskretna, posegnite za nekom dekorativnom kozmetikom u roze, ljubičastoj, tirkizno ili marinsko plavoj boji i dobićete osveženje kakvo vam je bilo potrebno. Možete naglasiti oči crnim ili belim bojama ili, ukoliko ste pripadnik mlađe populacije, obojite jedan pramen kose  pink farbom kao Avril Lavigne.

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.