zodiac_07_libra

Ovo je vreme Vaga, pa im svima od srca čestitamo rođendan i darujemo nekoliko redaka posvećenih nezi njihove lepote.

Divne Vage su sve u znaku međuljudskih veza, balansiranja i ravnoteže. Vage uvek možete prepoznati po nežnom osmehu i onim simpatičnim jamicama na obrazima. Ovakav očaravajući osmeh imaju, recimo, neke svetski poznate Vage: Catherine Zeta-Jones, Matt Damon ili Hilary Duff. Vage, generalno, zaista imaju ukusa i uvek svoj spoljašnji izgled doteraju pažljivo i s merom.

Još jedna tako smerna, ali uvek savršeno doterana Vaga je Gwyneth Paltrow, koju cenimo zbog njene genijalne kremaške izjave: “Beauty, to me, is all about being comfortable in your own skin. That, or a kick-ass red lipstick.” Dakle, osećati se prijatno u svojoj koži ili imati brutalan crveni karmin.

Da saznate nešto više o stilovima i šminkanju koje najviše odgovaraju osobama u znaku Vage, čitajte dalje.

 

Što se mode tiče, one uživaju da nose markiranu odeću. Poznata pevačica Gwen Stefani, jedna je od Vaga koje imaju čak i svoju liniju odeće i parfema. Bočicu njenog parfema Harajuku možete videti na slici ispod. Priznaćete da je ona jedna prava Vaga kremašica sa stilom.

Gwen-StefaniStefaniHarajukuLover

Šta je za Vage: Vage prosto blistaju kada nose boje kao što su roza, boja lavande, plava ili tirkizna. Ljubičaste su u modi ove jeseni, pa sa tim sigurno nećete pogrešiti. Ono što je bitno je da se ove boje ne nose sve odjednom!

 

2007-creative-straightBlueEyeshadow11beauty-pink-image1

 

Možda biste želeli da malo eksperimentišete i da se pojavite sa nekim smelijim izgledom, ali vi uvek dobro znate kada je vreme da se zaustavite i odlučite da je dosta. Vraćajući se na primer Gwen Stefani, znamo da ona večito nosi crveni ruž, jaku šminku na očima i upadljive lakove za nokte. Međutim, na njoj je to uvek tako dobro izbalansirano i uvek izgleda odlično sa njenim porculanskim tenom.

Šta nije za Vage: Za vas definitivno nije da se sasvim okružite neutralnim bojama. Vage zasijaju punim sjajem kada svome izgledu dodaju jedan premaz neke interesantne boje. Dakle, ako je i vaša frizura i šminka poprilično diskretna, posegnite za nekom dekorativnom kozmetikom u roze, ljubičastoj, tirkizno ili marinsko plavoj boji i dobićete osveženje kakvo vam je bilo potrebno. Možete naglasiti oči crnim ili belim bojama ili, ukoliko ste pripadnik mlađe populacije, obojite jedan pramen kose  pink farbom kao Avril Lavigne.