gifts-09Kremašica deli poklone za nedelju dana! Još malo i naša prva nagradnu igra se završava. Biće još nagradnih igara u budućnosti, obećavamo. Do sad je stigao popriličan broj prijava. Bilo je i zanimljivih i kreativnih radova. Stigli su nam interesantni saveti, recenzije koje uvek rado dočekamo, kao i veliki broj fotografija vašeg makeup-a i frizura. Ali nije još sve gotovo, nismo još uvek odlučile kome ćemo poslati nagrade. Imate još nedelju dana da pošaljete prijave na: kontakt@kremasica.com

sa vašim podacima:

1. ime i prezime
2. adresa
3. poštanski broj i mesto

O pravilima učestvovanja u ovoj igri možete pročitati u članku Kremašica deli poklone. Majice smo odabrale i trenutno su na štampanju. Kozmetiku smo pripremile, tretmani čekaju u salonu La Femme u Novom Sadu… 30. januar je poslednji dan za prijavu, tako ćemo 31. januara da odlučimo ko dobija nagrade i 1. februara objavljujemo na sajtu listu pobednika.

Ajmo, još samo nedelju dana, isčekujemo vaše radove!

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.