Ovo je još jedna od kolekcija farbi koja se već odavno nalazi u našoj kolekciji recenzija. Kako u toj recenziji piše, ove farbe su sasvim ok, i po ceni i po kvalitetu, pa sam odlučila da na ovom mestu za čitaoce postavim kompletnu paletu boja, kako biste mogli da o ovome budete informisani već kod kuće, pre nego što krenete u kupovinu i da se tako lakše odlučite.

Ova dugotrajna farba je kremaste strukture i lako se nanosi. Kosi daje sjaj koji se zadržava ako se ona redovno tretira kondicionerima. Sadrži vitamine B6 i B3 i obogaćena je mikro mineralima. Tako se bar reklamira.

Napominjem još samo da je na zvaničnom Garnierovom sajtu navedeno svega 20 nijansi, a da sam ja videla na internetu i po prodavnicama još neke, čiji brojevi tu nisu spomenuti. Pokušaću da ovim postom pokrijem sve boje na koje sam naišla.

Najpre slika cele palete boja sa zvaničnog Garnijerovog vebsajta, a ispod nje su slike farbi po redu po kojem su navedene ovde grupno.

Ime i broj boje možete pročitati ako pređete mišem preko slike farbe.

A evo i nekih boja Garnijerove 100% Color farbe koje sam videla, a nisu među ovih 20. Ako ste vi videli još neku od boja farbe Garnier 100% Color, a ovde je nema, ostavite komentar.

Koja vam je od ovih boja bila zadovoljavajuća, a koja je bila potpuni promašaj?

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

2 komentara na “Paleta boja za kosu Garnier 100% Color”

  1. mirjana - Gde u Beogradu mogu da kupim Garnier 743
  2. vanja - Da li neko zna da da li su prestali proizvoditi ovu liniju, nigdje u gradu ne mogu da nadjem ni jednu farbu 100 % color a imaju sve ostale ? Zna li iko dobru zamjenu za broj 701 iz neke druge linije Garnier ?
  3. Nena - Da, ona prestaje sa proizvodnjom zato je i nema. Zamena bi mogla biti 7.1, ispadne boje peska.

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.