Pisali smo detaljno kako negovati okoločnu regiju, možete pogledati tekst.

1. Kiehls Creamy Eye Treatment with Avocado

Hidratantna i posvjetljujuća krema za područje oko očiju koja nežno hidrira vaše područje podočnjaka i daje energiju za umorne oči.

Kiehls Creamy Eye Treatment with Avocado

2. Glow Recipe Avocado Melt Retinol Eye Sleeping Mask

Noćni tretman Glow Recipe kombinuje efikasne sastojke kao što su avokado, inkapsulirani retinol, niacinamid i bobice kafe kako bi se stvorila moćna, ali nežna formula koja hidrira osetljivo područje oko očiju, cilja na nadutost i tamne kolutove ispod očiju i ima efekat učvršćivanja.

Glow Recipe Avocado Melt Retinol Eye Sleeping Mask

3. Mizon Snail Repair Okoloočna krema

Sa koncentracijom od 80% mucina puževa, ovaj MIZON bestseller jača, hrani i hidrira nežnu kožu oko očiju. Formula pomaže u smanjenju bora, opuštenosti, suvoće i tamnih krugova oko područja oko očiju i trenutno podmlađuje vaš izgled.

Mizon Snail Repair Okoloočna krema

4. Hada Labo Tokyo smoothing anti-fatigue krema za okoloočnu zonu

Intenzivno hidratantna krema sa Super hijaluronskom kiselinom, koja smanjuje bore i znakove umora kao i glatkoću kože oko očiju.

Sadrži ekstrakt kolagena i ekstrakt roze svilenog drveta koji imaju podmlađujuća i učvršćujuća svojstva i kofein koji eliminiše krugove ispod očiju i natečenost.

Hada Labo Tokyo smoothing anti-fatigue krema za okoloočnu zonu

5. L’Oreal Revitalift krema za područje oko očiju

L’Oreal Revitalift Laser Renew krema protiv starenja za područje oko očiju sa hijaluronskom kiselinom i proksilanom ima trostruki efekat protiv starenja. Kofein stimuliše kožu i smanjuje natečene kese ispod očiju. Pored toga, ova krema zateže kožu i daje joj elastičnost. Inovativni aplikator L’Oreal Revitalift Laser Renew kreme protiv starenja za područje oko očiju sa metalnom kuglicom masira, stimuliše i hladi kožu. Za svež i blistav izgled.

L'Oreal Revitalift krema za područje oko očiju