Nagrada za kvalitet
10
Kvalitet
7
Cena
9
Pakovanje
8.81
Ocena
Eucerin Dermato Clean 3 u 1 Micelarni fluid za čišćenje
Osnovni podaci
Kompanija: Beiersdorf
Linija: Eucerin Dermato Clean
Naziv: Micelarni fluid za čišćenje 3 u 1
Ostali podaci
Cena: oko 900 dinara (oko 7,5 eura)
Zapremina: 200 ml
Eucerin Srbija

Isprobavam ovaj micelarni fluid, odnosno micelarnu vodu sa dodatnim funkcijama namenjen svim tipovima kože, pa i osetljivoj. Ovo je sredstvo za čišćenje, skidanje šminke i tonik u jednom preparatu. Nakon 3 nedelje korišćenja, mogu da kažem da mi je rešio većinu problema koje imam sa čišćenjem lica.

Koristim Eucerin micelarni fluid svakodnevno i zaista mi rešava mnoge probleme. Svaki zaostatak šminke i nečistoće uspem da pokupim tuferom nakapanim sa malo ove micelarne vode. Dešava se se da se ostaci od maskare malo teže skidaju, ali zato se uvek prvo umijem nekim penušavim sredstvom za čišćenje i onda finiširam čišćenje Eucerim Dermato Clean preparatom. Za skidanje vodootporne šminke i nekog “težeg” pudera savetujem da ipak imate u pripravnosti uljani (dvofazni) skidač šminke ili bebi ulje, a da micelarnu vodu ostavite za kraj.

Veoma je blag prema koži i ne peče čak ni kada dospe u oči. Ne sadrži parabene, alkohole, veštačke boje i parfeme, pa je prilično bezbedan. Među sastojcima u ovoj Eucerinovoj micelarnoj vodi ima i par stvari koje doprinose hidrataciji kože (tačnije Natrijum hijaluronat, gliko-glicerol, glicerin), pa je zato ovo “micelarni fluid 3u1” koji ostavlja prijatan osećaj na koži i ponaša se i kao tonik, a ne samo micelarna vodica.

Dobra stvar kod ovog fluida je to što ne izaziva osećaj zategnutosti, a ni masan osećaj na koži, pa nemam potrebu da ispiram lice nakon čišćenja, što vrlo često nije slučaj kod preparata za skidanje šminke. Ipak, sastoji se od deterdženata, pa se trudim da se ipak umijem na kraju celokupnog rituala čišćenja kože.

Iako je nešto skuplji (oko 900 dinara za 200 ml), traje više meseci i zaista se isplati. Preporučujem da ga isproba svako ko još nije pronašao odgovarajući proizvod za čišćenje lica, onima sa osetljivijom kožom, kao i za čišćenje šminke sa očiju za one koji nose sočiva.

Preporučujem da ga isproba svako ko još nije pronašao odgovarajući proizvod za čišćenje lica, onima sa osetljivijom kožom, kao i za čišćenje šminke sa očiju za one koji nose sočiva
Preporučujemo
Sastojci:
Aqua, Poloxamer 124, Glyceryl Glucoside, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Decyl Glucoside, Arginine HCL, Sodium Cocoamphoacetate, Trisodium EDTA, Sodium Chloride, 1,2 – Hexanediol, Phenoxyethanol
Pozitivno
  • Nežan za kožu i blag za oči,
  • dobro uklanja šminku i nečistoće,
  • ne sadrži alkohol, parabene, boje, parfeme,
  • dugotrajan je i pored svakodnevne uportrebe.
Negativno
  • Neće skinuti deblji sloj šminke bez trljanja, niti vodootpornu šminku,
  • viša cena.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Još uvek niko nije glasao, budi prvi!
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.