Nagrada za pakovanje
9
Kvalitet
2
Cena
10
Pakovanje
6.89
Ocena
Vichy Aqualia Anti-ox stik za negu kože oko očiju
Osnovni podaci
Kompanija: Loreal Group
Linija: Vichy Aqualia Antiox
Naziv: Stik za eliminisanje izgleda umornih očiju sa efektom hlađenja
Ostali podaci
Cena: oko 1200 dinara (oko 12 evra)
Zapremina: 4 ml
Vichy Hrvatska

Poprilčno skup proizvod (u lokalnoj apoteci košta nešto više od 1200 dinara), ali sam u ja iskoristila ponuđeni osmomartovski popust, pa sam za ovaj stik i kremu za lice iz iste linije Aqualia (na slici ispod) platila nekih 1800 dinara.

Ovaj proizvod je u vrlo sipatičnom pakovanju, u formi malog stika koji se istiskuje odvrtanjem, prečnika veličine kovanice od 5 dinara. Malo je nezgodno mazati ispod oka direktno, jer je širi u prečniku, ali se ipak ne moraju umakati prsti, što je dobro.

Sama mackalica je zelenkaste boje, vrlo gusta i izuzetno se sporo troši. Nema nikakav miris i hipoalergenska je. Pogodan je za sve tipove kože, pa i za osetljivu.

Kada se namaže oko oka, daje momentalan osećaj hlađenja. Veoma je prijatno koristiti ga. Rezultati nisu jako uočljivi, kao što je uostalom slučaj sa svim proizvodima protiv naduvenosti i podočnjaka, ali činjenica je da ovaj preparat sadrži sve potrebne i blagotvorne materije za pomoć u otklanjanju izgleda umornih očiju. Evo i zašto.

Vichy-jev Aqualia Antiox stik sadrži glicerin i pčelinji med koji omekšavaju kožu, neguju je i doprinose hidriranosti nežne kože oko oka. Sadrži kofein koji je poznat kao sredstvo za drenažu i popravljanje cirkulacije, što bi trebalo da smanji nadutost. Takođe, u istu svrhu služi i sastojak escin, koji je dobijen iz divljeg kestena, a čest je sastojak preparata protiv celulita i preparata za lečenje proširenih vena. Aktivni sastojak je Pure Citrus Polyphenol™ koji je antioksidant i pospešuje regeneraciju, a pretpostavljam da daje i taj osećaj hlađenja. Ne sadrži parabene i parfeme. Naravno, sadrži i Vichy-jevu temalnu spa vodu.

Proizvodom sam u određenoj meri zadovoljna, jer je zaista kvalitetan i dugo će da mi traje. Naravno, neće u potpunosti izbrisati kesice ispod očiju i tamne kolutove, jer to nijedan proizvod ne može. Opet, osim visoke cene, rok trajanja mu je samo 6 meseci od otvaranja ambalaže, a ne verujem da ću ga za to vreme potrošiti.

Ako ste spremni da platite ovu cenu i tražite proizvod specijalno za negu kože oko umornih očiju, ovo je jedan od najboljih izbora za vas.

 

Ako ste spremni da platite ovu cenu i tražite proizvod specijalno za negu kože oko umornih očiju, ovo je jedan od najboljih izbora za vas.
Preporučujemo
Sastojci:
AQUA, BUTYLENE GLYCOL, BIS-PEG-18, METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, PROPANEDIOL, SODIUM STEARATE, SORBITOL, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, PEG-150 DISTEARATE, MEL, CI 42090, CAFFEINE, MANGANESE GLUCONATE, NEOHESPERIDIN DIHYDROCHALCONE, SODIUM DEHYDROACETATE, ESCIN, SODIUM CITRATE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, DEXTRAN SULFATE
Pozitivno
  • Prijatan za korišćenje,
  • Hladi,
  • Ne sadrži parabene, ni mirise,
  • Dobro pakovanje.
Negativno
  • Visoka cena,
  • Sadrži veštačke boje.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 3
Prosečna ocena: 5,33 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “Vichy Aqualia Anti-ox stik za negu kože oko očiju”

  1. natasa - + Proizvod je simpatičan, praktičan za korišćenje i sjajno je što momentalno hladi ! - Cena je previsoka, pakovanje minijaturno i brzo sе troši ! Da li ću ga kupiti ponovo? Ako budem imala para da izdvojim...jer je stvarno prijatan kada se nanese :)
  2. Sladjana Aksic - Koliko dugo traje ovaj stik iz vichy kozmetike<<

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.