6
Kvalitet
7
Cena
3
Pakovanje
5.73
Ocena
Avon OUTSPOKEN Intense by Fergie Eau de Parfum Spray
Osnovni podaci
Kompanija: Avon
Linija: Outspoken by Fergie
Naziv: Outspoken Intense toaletna voda u spreju
Ostali podaci
Cena: 2150 din (25 evra)
Zapremina: 50 ml
Avon Srbija

Ovo je nova verzija mirisa Outspoken koja bi, sudeći po nazivu, trebala da bude nešto intenzivnija i energičnija. Ja nisam do sada imala prilike da isprobam prvi parfem pevačice Fergie, Outspoken, ali sam zato sada imala prilike da uporedim oba ova mirisa.

Kao što je to uglavnom slučaj i sa nastavcima dobrih filmova,  tako se i nove verzije ranije izdatih parfema uglavnom prodaju zbog stare slave, a na kraju po kvalitetu ne uspeju da pariraju svom prethodniku, pa čak se pokažu i potpuno nepotrebni. Miris ove toaletne vode je, po mom mišljenju sasvim prosečan Avonov parfemski proizvod. Nećete ništa propustiti ukoliko ga ne poručite iz poslednjeg  decembarsog kataloga, iako vidim da su onlajn ocene i recenzije za novi parfem mnogo bolje nego za onaj stari, kao i da je Outspoken Intense dobio Fifi nagradu za najbolji parfem poznate ličnosti u 2011. godini. Ja cenim da će se ovaj miris osetiti ove zime po gradu.

Same mirisne note, kao i njihova kombinacija mi je već odnekud poznata, prijatna cvetna, ali ništa uzbudljivo. Mene svaki ovakav jači parfem, sa mošusnom notom u osnovi, nekako asocira na izbor neke starije i ozbiljnije ženske osobe (od mene). Video reklama i fotografije sa propratnom pričom u reklamnoj kampanji mi nekako ne odgovaraju ovom mirisu, iako sam miris po sebi nije loš. Ovakav parfem verovatno ne bih kupila sebi, ali bi mi poslužio neko vreme da sam ga dobila na poklon. Mada, ukusi (ili mirisi :-) ) su različiti. Prosečne je postojanosti. Posle par sati, samo na kratkoj udaljenosti se oseti.

Fergie for Outspoken Intense

Osnovni mirisni sastojci u ovom voćno-cvetnom parfemu su karambola (zvezdasto voće), pasiflora (Hristov venac) i senzualni mošus. Ovo zvuči sasvim ok, ali ipak, meni se lično sviđaju svežiji parfemi sa jačim voćnim notama. Evo šta kažu, od kakvih se sve mirisnih nota sastoji Outspoken Intense.

Gornje note: karambola, kupina i kumkat.

Središnje note: pasiflora, gardenija i baršunast cvet narandže.

Bazne note: senzualni mošus, amber i kedrovina.

Pakovanje je slično kao i ono staro, bočica od 50 ml, osim što je ovoga puta u sivoj (srebrnastoj) boji umesto u teget ljubičastoj. Pristojnog dizajna.

Eh, da… Ukoliko odete na matični vebsajt ovog parfema, tamo ćete pronaći mnogo zanimljivih detalja o ovom proizvodu, kao i interaktivnu igricu u kojoj možete nešto otpevati i snimiti koristeći mikrofon, što će kasnije moći da čuju svi posetioci sajta.

Miris ove toaletne vode je, po mom mišljenju sasvim prosečan Avonov parfemski proizvod. Nećete ništa propustiti ukoliko ga ne poručite iz poslednjeg decembarsog kataloga.
Ne preporučujemo
Sastojci:
SD ALCOHOL 40-B, WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE
Pozitivno
  • Miris je ok, onako kako biste i očekivali od Avona
Negativno
  • Skuplji je trenutno od ostalih parfema iz Avona, a ima i boljih u katalogu.
  • Ne može se oceniti baš dobro miris po mirisnoj stranici u katalogu.

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 5
Prosečna ocena: 7,20 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “Avon OUTSPOKEN Intense by Fergie Eau de Parfum Spray”

  1. LuLu - Postojanost je bas losa, da bi trajao tokom celog dana mora da se nanosi vise puta u toku dana.

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.