Nagrada za kvalitet
10
Kvalitet
9
Cena
10
Pakovanje
9.67
Ocena
Parfem Burberry Weekend eau de parfum
Osnovni podaci
Kompanija: Burberry
Linija: Burberry Weekend
Naziv: Burberry Weekend parfem
Ostali podaci
Cena: 3430 din - 34 eura
Zapremina: 30ml
Burberry

Burberry Weekend može se opisati kao miris za sve prilike obzirom da je nežan, pomalo puderast, nenapadan ali efektan. Sadrži esencije breskve, kajsije i kaljužnice (eng. marigold) dok su u bazi vanila, mošus i sandalovina. E sad, pošto je za parfeme, toaletne vode i druge mirise teško napisati recenziju koja se ne bi svodila na: “jao baš mi se sviđa” ili “ne odgovara mi nikako”, poslužiću se metaforom kako bih najtačnije približila svoj utisak o samom mirisu odnosno na šta me asocira. Naime, da je odevni stil bio bi sportska elegancija, da je godišnje doba bio bi rana jesen, da je auto bio bi Mini Morris a da je muzika bio bi:

[youtube 32gAi27WrSU nolink]

Mislim da ne bi bio interesantan mlađim devojkama ni zbog svoje ambalaže koja je prilično svedena, ni zbog svoje esencije koja je prilično, u nedostatku boljeg izraza, uštogljena za nekog ko ima recimo 19 godina. Po meni ovakav miris više pristaje mlađoj poslovnoj devojci lii ženi. Sve u svemu savršen izbor za dnevni parfem.

Ovaj eau de parfem nalazi se u bočici od 30 ml. Kupila sam ga na sniženju u Lilly-u po ceni od 2573 dinara (oko 26 eura) a redovna cena je 3430 dinara (oko 34 eura).

Istoriju brenda Burberry pogledajte u članku na linku.

Burberry Weekend može se opisati kao miris za sve prilike obzirom da je nežan, pomalo puderast, nenapadan ali efektan.
Preporučujemo
Sastojci:
Sadrži esencije breskve, kajsije i kaljužnice (eng. marigold) dok su u bazi vanila, mošus i sandalovina.
Pozitivno
 • Nema pozitivnog
Negativno
 • Nema negativnog

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 9
Prosečna ocena: 8,89 od ukupno 10
Loading...

Mala

Jelena
Pavlović
je objavila na Kremašici

Jelena je naša prijateljica koja obožava Nivea proizvode i prava je Kremašica. Uvek ima interesantan savet u vezi kozmetike koji rado deli sa svima.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

10 komentara na “Parfem Burberry Weekend eau de parfum”

 1. Cherry - Stvarno dobar parfem. Imala sam ga, a kupiću ga verovatno opet. Zaista je prikladan za većinu prilika u kojima se nalazim i odgovara stilu sportske elegancije.
 2. Maja Cincovic - Imam 19 godina i uparavo danas sam otkirla Burberry week end,kod drugarice i smatrm da je savrsen i uopste nije ustogljen,vec odise otmenoscu i prefinjenoscu. I moram da ga imam :)
  • Mala - Sto se tice ovoga "ustogljeno", ja sam posla od sebe jer sa 19 godina nisam bila ni otmena ni prefinjena, niti sam mislila da treba da budem i ovakvi parfemi me nisu privlacili.
 3. Sanja - Kupila sam burberry weekend od 100ml. Na kutiji i bocici rec weekend je spojena.Videla sam na netu da na nekim kutijama i bocicama izmedju k i e postoji mali razmak.takodje na mojoj bocici nema reci london. Da li neko moze na mi kaze da nije mozda kopija?
 4. cherry - Draga Sanja, reč "weekend" i treba da bude odštampana spojeno, to je najverovatnije original. Takvo pakovanje se može videti i na oficijelnom vebsajtu Burberry-ja. Sigurno je da su kopije parfemi sa pakovanjem na kojima su "week" i "end" razdvojeni. Što se tiče reči "London", ona je ispisana samo na Barberry parfemu koji zove baš "London". To je sasvim drugačiji parfem, tačnije linija parfema, ali pod istim brendom - Burberry. On je veoma interesantan. Osnova su mu mirisi jasmina, božura i tiare, a sadrži još i esenciju ruže, orlovih noktiju (cveta), mandarine, mošusa i drvenaste note. Pozdrav :)
 5. Jaca - a da li ovaj parfem ima u dm-u ?
  • cherry - Ima verovatno :) Lilly-ju ima sigurno, a mislim da sam videla i u dm-u u Novom Sadu. (Zavisi u kom dm-u.)
 6. limunada - predivan je...:)))
 7. Bubi Bubili - Ima li razlike u mirisu, kao u izgledu bocice .. naime postoje prozirne i mat bocice Pozdrav

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.