Nagrada za kvalitet
10
Kvalitet
7
Cena
8
Pakovanje
8.61
Ocena
Maybelline New York Line Definer Ajlajner u olovci Black Onix
Osnovni podaci
Kompanija: Loreal Group
Linija: Maybeline New York
Naziv: Line Definer Ajlajner u olovci Black Onix
Ostali podaci
Cena: 380 dinara - 4 eura
Zapremina: prečnik mu je manji od 2 mm
Maybelline

Pod hitno sam morala da nabavim nov crni kreon, tj. ajlajner u olovci, jer sam stari negde zagubila, a bio mi je najvažniji deo šminke za oči. Odlučila sam da kupim neki skuplji od 100, 150 dinara, koliko inače koštaju oni jeftini turski ili kineski (mada, mislim da su sada i skuplji). Ipak je to stvar koju ću upotrebljavati barem u naredne 2 godine, i to gotovo svakodnevno. Ovaj kreon me je koštao 380 dinara. Ima ga u prodaji gde god ima Maybelline proizvoda.

Meni je bitno da crna olovka za oči bude dovoljno meka da je mogu naneti u jačoj boji ako primenim jači pritisak, ali da može i lepo da se zamrlja prstom ili štapićem za uši za dobijanje tzv. smokey eye ili dima u očima.

Ova Maybelline olovka je odličan izbor! Olovka je u plastičnoj zelenoj futrolici, poput Maybelline maskre Define-A-Lash, i izlazi pomalo, uvrtanjem dela gornjeg dela koji je ispod čepa. Prva stvar koja me je oduševila je izuzetno tanak uložak kreona. Da ne preterujem, prečnik mu je manji od 2 mm. Izuzetno je lako naneti preciznu i tanku linijicu. Može se malo razmazati prstom, ali osnovna izvučena linija i tada ostaje vidljiva. Pogodan je za precizno iscrtavanje bilo kog dela na oku. Uspešno može da zameni i ajlajner u tušu ukoliko vam trebaju mekše ivice, baš zbog lakoće nanošenja tanjih linija.

Malo je prejak za iscrtavanje obrva. Linije su ipak suviše jakog intenziteta i obrve bi izgledale isuviše izveštačene. Osim toga, još jedna nezgodna stvar je to što se izvučeni deo uloška, tj. kreona, ne može vratiti na dole, nazad u futrolicu. Ako ga suviše izvučete uvrtanjem, zbog uskog prečnika, kreon će se sigurno slomiti prilikom šminkanja.

Dostupan je u tri boje (mada sam ja u Liliju prilikom kupovine videla samo crni) – braon, srebrni i crni.

maybelline linermaybelline linermaybelline liner

Ako budete tražili nov kreon za precizno iscrtavanje očiju i ako je on za vas važna komponenta u šminkanju kao i meni, toplo preporučujem ovaj za probu.

Kreon za precizno iscrtavanje očiju i preporučujem svima kome je to važna komponenta u šminkanju.
Preporučujemo
Sastojci:
trenutno nepoznati
Pozitivno
  • Precizna
  • Ok zamena za ajlajner u tušu
 
Negativno
  • Malo je skuplji

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Broj glasova: 3
Prosečna ocena: 4,33 od ukupno 10
Loading...

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Jedan komentar na “Maybelline New York Line Definer Ajlajner u olovci Black Onix”

  1. ANA - Probam i javljam utiske :)

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.