Nova Sisterlove kolekcija „Disney Villains“ by essence inspirisana je Diznijevim likovima Zle kraljice, Ursule i Scara. Ova kolekcija ima za cilj da inspiriše i ohrabri ljude prema motu: „Vidi lepotu u svakome“. Eklektičan izbor proizvoda nudi sve što srce lepotice može poželeti: od visoko pigmentiranih paleta senki, hajlajtera i nege kože do proizvoda za usne koje morate imati.

Povrh toga, limitirana kolekcija ima i odgovarajuće aplikatore za četkice. Elegantno, razigrano, moćno ili ekstravagantno: sve je moguće, jer će Diznijeva kolekcija sigurno dočarati očaravajući izgled.

Disney Villains inspired by Essence paleta senki za oči

Diznijev osećaj dokle oko seže: inspirisane Zlom kraljicom i Ursulom, palete senki za oči Disnei Villains by essence imaju 14 boja za kreiranje dugotrajnog, individualnog izgleda. Raspon boja odgovara likovima. Paletainspirisana Evil Kueen dolazi u šarenim nijansama, a paleta inspirisana Ursulom dolazi u nijansama od ružičaste do lila. Šlag na torti: neke od visoko pigmentiranih nijansi senki ukrašene su odgovarajućim logotipima koji upadaju u oči!
Povrh toga, senke imaju prijatan miris vanile! Da bi vam pomogli da vidite lepotu u sebi, palete su inspirisane oblikom ogledala iz naših dragih bajki.

Essence kolekcija Disney Villains paleta senki Essence kolekcija Disney Villains paleta senki 1

Disney Villains Evil Queen inspired by essence I LOVE EXTREME Volume Maskara

Neverovatne trepavice za nekoliko sekundi? Definitivno moguće za sve koji su na svoje trepavice naneli Disney Villains Evil Queen inspired by essence I LOVE EXTREME Volume Maskaru! Bez potrebe da pitam ogledalo. Svaka pojedinačna trepavica je premazana teksturom zahvaljujući izuzetno velikoj četkici od vlakana, stvarajući volumen u neverovatnim dimenzijama. Još bolje, duboka crna stvara kontrast i čini da vaše oči sjaje!

Disney Villains Evil Queen inspired by essence ELECTRIC GLOW colour changing ruž za usne

Apsolutno magično – Disnei Villains ELECTRIC GLOV ruž za usne by essence već izgleda odlično spolja! Ima predivan kristalni izgled roze boje. Metalno pakovanje je inspirisano Zlom kraljicom. A ono što je sjajno je to što je ruž za usne koji menja boju pH-reaktivan i ne samo da poboljšava prirodnu boju usana, već ima i hranljivi efekat.

Essence Disney Villains ruz i maskara

Disney Villains inspired by essence Maxi Rumenilo

Disney Villains Maxi Rumenilo by essence pravo je čudesno sredstvo za svež izgled tena. Svojom svilenkastom teksturom stvara blistav izgled – na potpuno prirodan način. Dvobojna rumenila u prahu dolaze u nijansama prašnjave ruže (rumenilo inspirisano Evil Kueen) i braon (rumenilo inspirisano Ursulom) – tako da možete odabrati savršenu nijansu koja odgovara vašem tipu kože.

Essence kolekcija Disney Villains rumenilo 1 Essence kolekcija Disney Villains rumenilo 1

Disney Villains Evil Queen inspired by essence Serum za lice

Svež ten kao iz bajke? Disnei Villains serum za lice by essence je upravo ono što tražite. Hidratantna tekstura gela osvežava kožu i brzo se upija ne ostavljajući tragove. Serum inspirisan Evil Kueen takođe sadrži hranljivu ružinu vodicu. Apsolutni vrhunac su prelepi vodeni biseri koji dopunjuju serum iz bajke. Kad smo kod lepote: pakovanje je sanjivo – serum inspirisan Evil Kueen dolazi u cvetnom dizajnu.

Essence Disney Villains serum

Disney Villains Evil Queen inspired by essence krema za ruke

Suve ruke? Ne više. Disney Villains krema za ruke by essence ostavlja vašu kožu svilenkastom i mekom u svakom trenutku. Krema se upija bez osećaja lepljivosti i pruža intenzivnu vlagu zahvaljujući sastojcima bademovog ulja u kremi inspirisanoj Zlom Kraljicom: svež matičnjak u verziji inspirisanom Zlom Kraljicom obezbeđuje da krema za ruke ne samo da privlači pogled, već ali i vrhunac za nos.

Essence Disney Villains krema za ruke

Tu su i četkice

Essence Disney Villains Evil Queen cetkice