Nagrada za kvalitet
9
Kvalitet
7
Cena
8
Pakovanje
8.14
Ocena
Aura Magnetic Intergalactic lak za nokte
Osnovni podaci
Kompanija: Aura
Linija: Magnetic Intergalactik
Naziv: lak za nokte
Ostali podaci
Cena: 305 din - 3 eura
Zapremina: 8 ml
Aura

Opazih Magnetic lak za nokte Aura kozmetike u Lily parfimeriji i morala sam da ga kupim i isprobam. Mi smo vam već pisali na Kremašici o magnetik lakovima za nokte, u novembru prošle godine. Sećate se? To su oni lakovi koji dolaze sa magnetom na poklopcu uz pomoć kojeg se formiraju šare na noktu. Nakon mazanja laka, prinosi se magnet i formira se šara na noktu.

Moje iskustvo sa lakom:

Ukoliko nanosite samo jedan sloja laka, potrebno je naneti lak onako u bogatijem i debljem sloju da bi bilo dovoljno laka da se pomera i kreira šare kada se prinese magnet. Odmah nakon nanošenja laka, pre nego što se osuši, potrebno je prineti magnet, što bliže noktu da bi uspeo da kreira šare. Magnet ne smete pomerati, ne smeju vam ruke drhtati, inače se šare neće lepo formirati. Magnet je potrebno držati nekih 5 do 10 sekundi. Najbolji efekat sam postizala kada sam pažljivo gornju ivicu poklopca na kojem se nalazi magnet prislanjala na prst (malo iznad nokta) i na taj način ga fiksirala da se ne pomera. Tada su šare ispadale najbolje i najpreciznije.

Ukoliko želite da nanesete dva sloja laka, kako bi lak bio postojaniji i izgledao lepše, potrebno je prvo naneti vrlo tanak sloj laka. Ostavite da se dobro osuši, nemojte žuriti. Potom nanosite drugi sloj laka, ali u bogatijem i debljem sloju. I prislonite magnet, nemojte ga mrdati. Sa dva sloja, šare ipak nekako deluju suptilnije ali vrlo fine.

Četkica je sasvim fina, ali spada u one tanje četkice, tako da je ipak potrebno iz više poteza naneti lak na nokat. Pa morate požuriti prilikom nanošenja kako bi što pre prineli magnet noktu.

magnetic intergalactic lak za nokte

Kada se nanesu dva sloja laka, lak je postojaniji i sporije se krza ivica laka. Dok se sa jednim slojem, može očekivati krzanje ivica već posle jednog dana. Sa dva sloja ipak traje bar dva dana. Ali definitivno se ne može svrstati u postojane lakove, nego u one običe i prosečne.

Kod ovih Aurinih lakova mi se dopala staklena bočica, vrlo je simpatična. Uopšte mi ne smeta magnet na poklopcu, čak sam taj poklopac uspela da iskoristim kao oslonac kako mi se magnet ne bi pomerao. Ali definitivno su mogli recimo da dizajniraju sam poklopac laka za nokte sa ispupčenjem na vrhu koje bi pripomoglo u fiksiranju magneta iznad nokta, ili nekako drugačije da reše problem mrdanja ruke. Dopala mi se mini brošurica koja se dobije uz lak. U ovoj maloj brošuri je nacrtano kako se lak koristi i da se mogu dobiti horizontalne, vertikalne i dijagonalne šare noktiju u zavisnosti od toga u kom smeru se drži magnet.

Lak ima veoma visok sjaj i dodatno sedefaste čestice koje formiraju šare. Lak se poprilično sjaji i nije za osobe koje žele nešto suptilno. Može se naći u šest boja. Evo palete boja. Kako vidim ima ovih sa krupnijim i sa sitnijim sedefastim česticama. Ja sam uzela Rocket fuel boju. Ali jako mi se dopada i ova Apollo secret boja kao i Houston Controlled.

magnetic intergalactic paleta boja

 

Evo i video klipa na kom demonstriram lak :)

Magnetik lak za nokte solidnog kvaliteta koji ostavlja jako interesantne šare na noktima
Preporučujemo
Sastojci:
nepoznati
Pozitivno
  • Interesantan efekat
Negativno
  • Nije dovoljno dugotrajan

Ocenite proizvod

1 zvezda2 zvezde3 zvezde4 zvezde5 zvezda6 zvezda7 zvezda8 zvezda9 zvezda10 zvezda
Još uvek niko nije glasao, budi prvi!
Loading...

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.